TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата

Frontline - 18.04.2021

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски за набавката на софтверот за сообраќајни прекршоци.

Николовски: Слободата што ја имаме не дозволува да се кријат предмети, секој што е одговорен ќе се соочи со правдата

Centar - 18.04.2021

„Помина времето кога инситуциите не можеа ни имиња да спомнат на функционер, а не да влезат во други институции и да истражуваат. Непоколеблива е борбата против корупцијата и криминалот, и тоа е очигледно, почитувајќи ја презумпцијата на невиност.

Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата

Сител - 18.04.2021

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски за набавката на софтверот за сообраќајни прекршоци.

Николовски: Слободата што ја имаме не дозволува да се кријат предмети, секој што е одговорен ќе се соочи со правдата

Слободен Печат - 18.04.2021

„Помина времето кога инситуциите не можеа ни имиња да спомнат на функционер, а не да влезат во други институции и да истражуваат. Непоколеблива е борбата против корупцијата и криминалот, и тоа е очигледно, почитувајќи ја презумпцијата на невиност.

Николовски за Рашковски: Помина времето кога институциите не смееја да помислат или да споменат имиња на функционери

Фокус - 18.04.2021

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски за набавката на софтверот за сообраќајни прекршоци.

Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата

Бриф - 18.04.2021

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски за набавката на софтверот за сообраќајни прекршоци.

Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со Рашковски

iPortal - 18.04.2021

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски за набавката на софтверот за сообраќајни прекршоци.

Вицепремиерот Николовски очекува целосно расчистување на случајот Рашковски

360 степени - 18.04.2021

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски за набавката на софтверот за сообраќајни прекршоци.

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот очекува целосно да се расчисти случајот со Рашковски

24Инфо - 18.04.2021

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски за набавката на софтверот за сообраќајни прекршоци.

Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата

Опсервер - 18.04.2021

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски за набавката на софтверот за сообраќајни прекршоци.

Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата

Либертас - 18.04.2021

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски за набавката на софтверот за сообраќајни прекршоци.

Николовски: Слободата што ја имаме не дозволува да се кријат предмети, секој што е одговорен ќе се соочи со правдата

24Инфо - 18.04.2021

„Помина времето кога инситуциите не можеа ни имиња да спомнат на функционер, а не да влезат во други институции и да истражуваат. Непоколеблива е борбата против корупцијата и криминалот, и тоа е очигледно, почитувајќи ја презумпцијата на невиност.

Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата

Вечер Прес - 18.04.2021

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски за набавката на софтверот за сообраќајни прекршоци.

Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата

Алсат-М - 18.04.2021

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски очекува целосно да се расчисти случајот со поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски за набавката на софтверот за сообраќајни прекршоци.