TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пелеши на отворањето на НАТО база во Албанија: Сè може да се очекува од источниот фронт, мора да бидеме подготвени

Нова ТВ - 04.03.2024

На свеченоста на отворањето на воздухопловната база во Кучово, албанскиот министер за одбрана Нико Пелеши истата ја оцени како привилегија и знак на доверба кон Албанија, но исто така и „богатство за целиот регион“.

Рама: Се отвора воздухопловната база на НАТО во Кучово, по првпат ќе полетаат беспилотните летала „Бајрактар“

Нова ТВ - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на „Фејсбук“ сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

Харадинај: Новата база на НАТО во Албанија е база на безбедноста на Балканот

MakPress - 04.03.2024

Лидерот на Алијансата за иднината на Косово, поранешниот премиер Рамуш Харадинај изјави дека воздухопловната база на НАТО, која денеска беше отворена во Кучова, Албанија, е „регионална безбедносна база на Балканот“, јави дописникот на МИА од ...

Рама: Воздухопловна база во Кучово е безбедносен елемент за регионот, кој е загрозен од неоимперијалистичката закана на ...

MakPress - 04.03.2024

Воздухопловната база на НАТО во Кучово е безбедносен елемент за нашиот регион,кој е загрозен од неоимперијалистичката закана на Русија, истакна албанскиот премиер Еди Рама меѓу другото во обраќањето при денешната инаугурација на базата.

Рама: Се отвора воздухопловната база на НАТО во Кучово, по првпат ќе полетаат беспилотните летала „Бајрактар“

ТВ21 - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на „Фејсбук“ сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

Рама: Се отвора воздухопловната база на НАТО во Кучово, по првпат ќе полетаат беспилотните летала „Бајрактар“

Сител - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на „Фејсбук“ сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

Рама: Се отвора воздухопловната база на НАТО во Кучово, по првпат ќе полетаат беспилотните летала „Бајрактар“

Либертас - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на „Фејсбук“ сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

РАМА: Добро утро, ви посакувам добра недела, со првиот лет на Бајрактар и отворање на новата воздухопловна база на НАТО ...

Денешен - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на „Фејсбук“ сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

Рама: Се отвора воздухопловната база на НАТО во Кучово, по првпат ќе полетаат беспилотните летала „Бајрактар“

Бизнис Вести - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на „Фејсбук“ сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

Рама: Се отвора воздухопловната база на НАТО во Кучово, по првпат ќе полетаат беспилотните летала „Бајрактар“

Во Центар - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на „Фејсбук“ сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

Рама: Се отвора воздухопловната база на НАТО во Кучово, по првпат ќе полетаат беспилотните летала „Бајрактар“

Бриф - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на „Фејсбук“ сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

Се отвора воздухопловната база на НАТО во албанскиот град Кучово, ќе полетаат беспилотните летала „Бајрактар“

Н.Македонија - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на „Фејсбук“ сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

📽 ЌЕ ЛЕТААТ БАЈРАКТАРИТЕ ВО КУЧОВО Еди Рама го обзнани отворањето на база на НАТО

+инфо - 04.03.2024

Добро утро и со неколку моменти од склопувањето на беспилотните летала Бајрактар, кои ќе го направат својот прв лет на свеченото отворање на новата воздухопловна база на НАТО денеска во Кучово, ви посакувам добра недела, пишува Рама на Фејсбук.

Рама: Се отвора воздухопловната база на НАТО во Кучово, по првпат ќе полетаат беспилотните летала „Бајрактар“

24Инфо - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на „Фејсбук“ сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

НАТО отвара воздухопловна база во Албанија

Курир - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на Фејсбук сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

НАТО отвора воздухопловна база во Албанија

Нетпрес - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на Фејсбук сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

Рама: Се отвора воздухопловната база на НАТО во Кучово

Канал5 - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на „Фејсбук“ сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

Рама: Се отвора воздухопловната база на НАТО во Кучово, по првпат ќе полетаат беспилотните летала „Бајрактар“

MakPress - 04.03.2024

Во албанскиот град Кучово денеска ќе биде отворена воздухопловна база на НАТО. Премиерот на Албанија Еди Рама, со објава на својата официјална страница на „Фејсбук“ сподели видео од моментот на склопување на беспилотните летала „Бајрактар“ кои, како ...

Пелеши на отворањето на НАТО база во Албанија: Сè може да се очекува од источниот фронт, мора да бидеме подготвени

Zoom - 04.03.2024

На свеченоста на отворањето на воздухопловната база во Кучово, албанскиот министер за одбрана Нико Пелеши истата ја оцени како привилегија и знак на доверба кон Албанија, но исто така и „богатство за целиот регион“.

Пелеши на отворањето на НАТО база во Албанија: Сè може да се очекува од источниот фронт, мора да бидеме подготвени

Рацин - 04.03.2024

На свеченоста на отворањето на воздухопловната база во Кучово, албанскиот министер за одбрана Нико Пелеши истата ја оцени како привилегија и знак на доверба кон Албанија, но исто така и „богатство за целиот регион“.

Пелеши на отворањето на НАТО база во Албанија: Сè може да се очекува од источниот фронт, мора да бидеме подготвени

Бизнис Вести - 04.03.2024

– На свеченоста на отворањето на воздухопловната база во Кучово, албанскиот министер за одбрана Нико Пелеши истата ја оцени како привилегија и знак на доверба кон Албанија, но исто така и „богатство за целиот регион“.

Пелеши на отворањето на НАТО база во Албанија: Сè може да се очекува од источниот фронт, мора да бидеме подготвени

Бриф - 04.03.2024

На свеченоста на отворањето на воздухопловната база во Кучово, албанскиот министер за одбрана Нико Пелеши истата ја оцени како привилегија и знак на доверба кон Албанија, но исто така и „богатство за целиот регион“.

Пелеши на отворањето на НАТО база во Албанија: Сè може да се очекува од источниот фронт, мора да бидеме подготвени

MakPress - 04.03.2024

На свеченоста на отворањето на воздухопловната база во Кучово, албанскиот министер за одбрана Нико Пелеши истата ја оцени како привилегија и знак на доверба кон Албанија, но исто така и „богатство за целиот регион“.

Рама: Воздухопловна база во Кучово е безбедносен елемент за регионот, кој е загрозен од неоимперијалистичката закана на ...

Рацин - 04.03.2024

Воздухопловната база на НАТО во Кучово е безбедносен елемент за нашиот регион,кој е загрозен од неоимперијалистичката закана на Русија, истакна албанскиот премиер Еди Рама меѓу другото во обраќањето при денешната инаугурација на базата.