TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ваква зависничка од шопинг светот нема видено: Го продала сопственото дете (1) за да купува, сопругот и прати горчлива ...

Сител - 25.05.2018

Една жена од Кина го продала своето дете за да може да оди на шопинг. Жената ја продала својата ќерка на возраст од 19 месеци за 50.000 јуани (околу 7.700 долари) и истиот ден тргнала да купува козметика.

Ваква зависничка од шопинг светот нема видено: Го продала сопственото дете за да купува

24Инфо - 25.05.2018

Ваква зависничка од шопинг светот нема видено: Го продала сопственото дете за да ...

Ја продала својата ќеркичка и отишла во шопинг

Канал5 - 25.05.2018

Мајка ја продала својата 19 – месечна ќеркичка и отишла да си купува козметички средства. Мајката патувала со својата ќеркичка од градот Женгжу до провинцијата Хенан. Ју во понеделникот излегла од возот и на трговци со луѓе , со кои претходно бил ...

Ја продала својата ќерка за 6.000 фунти и потоа парите ги трошела за козметички производи!

Точка - 25.05.2018

Мајка од Кина ја продала својата ќерка на трговци со луѓе, а веднаш после тоа отишла во трговски центар каде купила многубројни козметички производи. Младата мајка Ју од Кина го продаде 19 месечното дете за 6.000 фунти.

Ваква шопингхоличарка не сте виделе: Ја продала својата ќерка за да оди на шопинг

Press24 - 25.05.2018

Жена од Кина го продала своето дете за да може да оди на шопинг. Жената ја продала својата ќерка на возраст од 19 месеци за 50.000 јуани (околу 7.700 долари) и истиот ден тргнала да купува козметика.

Мајка го продала своето дете за 6000 фунти

Женски магазин - 25.05.2018

Жена од Кина ја продала својата ќерка на трговци со луѓе, а потоа отишла во трговски центар каде купила многубројни козметички производи. Младата мајка Ју од Кина го продаде 19 месечното дете за 6.000 фунти.