TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За слоновите, како и за луѓето, поздравувањето е сложена работа

Нетпрес - 18.05.2024

Луѓето се поздравуваат на различни начини: некои велат „здраво“, други „добро утро“, некои се ракуваат, некои се бакнуваат во образ или се гушкаат, а истото е и со слоновите. Истражувањето засновано на набљудување на африканските слонови во ...

За слоновите, како и за луѓето, поздравувањето е сложена работа

365 - 19.05.2024

Луѓето се поздравуваат на различни начини: некои велат „здраво“, други „добро утро“, некои се ракуваат, некои се бакнуваат во образ или се гушкаат, а истото е и со слоновите. Истражувањето засновано на набљудување на африканските слонови во ...

За слоновите, како и за луѓето, поздравувањето е сложена работа

Пулс24 - 19.05.2024

Луѓето се поздравуваат на различни начини: некои велат „здраво“, други „добро утро“, некои се ракуваат, некои се бакнуваат во образ или се гушкаат, а истото е и со слоновите. Истражувањето засновано на набљудување на африканските слонови во ...