TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од Германија доаѓа револуционерен многу брз суперполнач за електрични автомобили

Додај Гас - 15.12.2018

Работна група составена од неколку германски компании претстави и пушти во употреба нов тип на суперполнач способен за исклучително брзо полнење на батериите на електричните автомобили Групата е составена од Porsche, BMW, Allego, Siemens и Phoenix ...

Од Германија доаѓа револуционерен многу брз суперполнач за електрични автомобили

USB - 16.12.2018

Работна група составена од неколку германски компании претстави и пушти во употреба нов тип на суперполнач способен за исклучително брзо полнење на батериите на електричните автомобили. Групата е составена од Porsche, BMW, Allego, Siemens и Phoenix ...