TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопско семејство во паника - исчезна 53. жена

Сител - 13.06.2018

Скопско семејство моли за помош, исчезна 53 годишна жена. Како што информираат од полицијата, вчера во 17.15 часот во Полициската станица Бит Пазар, С.Н. (57) од Скопје пријавил дека на 10.06.2018 година од дома во непознат правец се оддалечила ...

Исчезна жена од Скопје - нејзиниот брат побара помош

Press24 - 13.06.2018

Во Полициската станица Бит Пазар, 57-годишниот С.Н. од Скопје пријавил дека на 10.06.2018 година од дома во непознат правец се оддалечила неговата 53-годишна сестра В.З. од Скопје. Полицијата презема мерки и работи на пронаоѓање на ...

Исчезна жена од Куманово

Сител - 12.06.2018

Кумановско семејство во паника, исчезна 66-годишна жена. - На 11.06.2018 година во ПС Куманово, С.С.(61) од Куманово, пријавил дека на 10.06.2018 година околу 09,05 часот од семејниот дом во непознат правец се оддалечила неговата сестра С.Ј.

Исчезна 53 годишна жена од Скопје

Скопје инфо - 13.06.2018

Скопско семејство моли за помош, исчезна 53 годишна жена. Како што информираат од полицијата, вчера во 17.15 часот во Полициската станица Бит Пазар, С.Н. (57) од Скопје пријавил дека на 10.06.2018 година од дома во непознат правец се оддалечила ...

Исчезна 53 годишна жена од Скопје

24Инфо - 13.06.2018

Скопско семејство моли за помош, исчезна 53 годишна жена. Како што информираат од полицијата, вчера во 17.15 часот во Полициската станица Бит Пазар, С.Н. (57) од Скопје пријавил дека на 10.06.2018 година од дома во непознат правец се оддалечила ...

Исчезна 53-годишна жена од Скопје

Република - 13.06.2018

Како што информираат од полицијата, вчера во 17.15 часот во Полициската станица Бит Пазар, С.Н. (57) од Скопје пријавил дека на 10.06.2018 година од дома во непознат правец се оддалечила неговата сестра В.З. (53) од Скопје.

Исчезна жена од Скопје, ја нема од неделата

Курир - 13.06.2018

Вчера во 17.15 часот во Полициската станица Бит Пазар, С.Н. (57) од Скопје пријавил дека во неделата, на 10.06.2018 година, од дома во непознат правец се оддалечила неговата сестра В.З. (53) од Скопје.