TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Љупчо Ѓурчиновски е нов командир на Полициската станица Центар

Макфакс - 22.01.2021

Советот на Општина Центар на вчерашната седница во конкуренција на три кандидати, го избра Љупчо Ѓурчиновски за нов командир на полициската станица од општа надлежност „Центар“. Како што информираат општинските власти, кандидатите биле предложени од ...

Љупчо Ѓурчиновски поставен за нов командир на полициска станица – Центар

Република - 22.01.2021

Љупчо Ѓурчиновски, дипломец на Факултетот за безбедност и полицаец со стаж повеќе од 21 година е нов командир на полициската станица – Центар. соопштија од Општината. Ѓурчиновски доаѓа на местото на досегашниот командир на ПС „Центар“, Милисав ...

Љупчо Ѓурчиновски е нов полициски командир на ПС „Центар“

Бизнис Вести - 22.01.2021

На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на дневниот ред на Советот на Општина Центар беше и изборот на нов командир на Полициската станица од општа надлежност „Центар“. Советниците имаа можност да бираат помеѓу три кандидати, предложени ...

Љупчо Ѓурчиновски е нов полициски командир на ПС „Центар“

24Инфо - 22.01.2021

На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на дневниот ред на Советот на Општина Центар беше и изборот на нов командир на Полициската станица од општа надлежност „Центар“. Советниците имаа можност да бираат помеѓу три кандидати, предложени ...

Љупчо Ѓурчиновски е нов командир на полициската станица „Центар“

Вечер - 22.01.2021

Советот на Општина Центар на вчерашната седница во конкуренција на три кандидати, го избра Љупчо Ѓурчиновски за нов командир на полициската станица од општа надлежност „Центар“. Како што информираат општинските власти, кандидатите биле предложени од ...

Љупчо Ѓурчиновски нов полициски командир на ПС „Центар“

Независен - 22.01.2021

На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на дневниот ред на Советот на Општина Центар, беше и изборот на нов командир на Полициската станица од општа надлежност „Центар“. Советниците имаа можност да бираат меѓу три кандидати, предложени ...

Љупчо Ѓурчиновски нов полициски командир на ПС „Центар“

Опсервер - 22.01.2021

– На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на дневниот ред на Советот на Општина Центар, беше и изборот на нов командир на Полициската станица од општа надлежност „Центар“. Советниците имаа можност да бираат меѓу три кандидати, ...

Советот на Општина Центар избра: Љупчо Ѓурчиновски нов командир на ПС „Центар”

Слободен Печат - 22.01.2021

На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на дневниот ред на Советот на Општина Центар, беше и изборот на нов командир на Полициската станица од општа надлежност „Центар”. Советниците имаа можност да бираат меѓу тројца кандидати, по ...

Љупчо Ѓурчиновски нов полициски командир на ПС „Центар“

MakPress - 22.01.2021

На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на дневниот ред на Советот на Општина Центар, беше и изборот на нов командир на Полициската станица од општа надлежност „Центар“. Советниците имаа можност да бираат меѓу три кандидати, предложени ...

Љупчо Ѓурчиновски нов полициски командир на ПС „Центар“

Сител - 22.01.2021

На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на дневниот ред на Советот на Општина Центар, беше и изборот на нов командир на Полициската станица од општа надлежност „Центар“. Советниците имаа можност да бираат меѓу три кандидати, предложени ...

Љупчо Ѓурчиновски е нов полициски командир на ПС „Центар“

Скопје1 - 22.01.2021

На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на дневниот ред на Советот на Општина Центар беше и изборот на нов командир на Полициската станица од општа надлежност „Центар“. Советниците имаа можност да бираат помеѓу три кандидати, предложени ...

Љупчо Ѓурчиновски нов полициски командир на ПС „Центар“

Либертас - 22.01.2021

– На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на дневниот ред на Советот на Општина Центар, беше и изборот на нов командир на Полициската станица од општа надлежност „Центар“. Советниците имаа можност да бираат меѓу три кандидати, ...

Љупчо Ѓурчиновски е нов командир на полициската станица „Центар“

Точка - 22.01.2021

Советот на Општина Центар на вчерашната седница во конкуренција на три кандидати, го избра Љупчо Ѓурчиновски за нов командир на полициската станица од општа надлежност „Центар“. Како што информираат општинските власти, кандидатите биле предложени од ...

Полициската станица „Центар“ има нов командир

Локално - 22.01.2021

На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на дневниот ред на Советот на Општина Центар беше и изборот на нов командир на Полициската станица од општа надлежност „Центар“. Како што информираат општинските власти, кандидатите биле ...

Љупчо Ѓурчиновски нов командир на ПС „Центар“

МКД - 22.01.2021

На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на дневниот ред на Советот на Општина Центар, беше и изборот на нов командир на Полициската станица од општа надлежност „Центар". Советниците имаа можност да бираат меѓу три кандидати, предложени ...

Љупчо Ѓурчиновски поставен за нов командир на полициска станица – Центар

Скопје инфо - 22.01.2021

Љупчо Ѓурчиновски, дипломец на Факултетот за безбедност и полицаец со стаж повеќе од 21 година е нов командир на полициската станица – Центар. На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на дневниот ред на Советот на Општина Центар, беше и ...