TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО + ВИДЕО | На 16 години ја загубила ногата поради тумор, а денес чекори по модни писти

Слободен Печат - 26.09.2023

Марија Матиќ е успешна девојка која и покрај ампутацијата на ногата успеала да постигне сѐ што замислила. Марија е девојка од Косјериќ која на 16-годишна возраст поради тумор останала без едната нога.

Фото: На 16 години ја загубила ногата поради тумор, а денес е модел

Канал5 - 26.09.2023

Марија е успешна девојка која и покрај ампутацијата на ногата успеала да постигне се што замислила. Марија Матиќ е девојка од Косјериќ која на 16-годишна возраст поради застрашувачки тумор останала без едната нога.