TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода неколку улици во скопско Дебар Маало

4NEWS - 28.10.2021

Без вода од 9 часот ќе бидат корисниците од раскрсницата „Орце Николов“, на потегот од улиците „Ѓорѓи Пулевски“ до „Костурски Херои“, дел од улиците „Дане Крапчев“ и „Дебарца“, како и цела „Славка Недиќ“ во скопско Дебар Маало.

Утре без вода неколку улици од Центар

Курир - 27.10.2021

На ден 28.10.2021г. поради промена на водоводен затварач (шибер) Ф 80мм, на раскрсницата Орце Николов со Дане Крапчев, од 09:00 часот до завршување на интервенцијата, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од: – ул.

Утре без вода дел од корисниците во општина Центар

Слободен Печат - 27.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека утре од 9.00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“, без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Утре без вода дел од Центар околу ул„Орце Николов“

24Инфо - 27.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека утре од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм , на раскрсницата „Орце Николов” со „Дане Крапчев”, без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов” на потегот од ул.

Утре без вода дел од корисниците во општина Центар

Бриф - 27.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека утре од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“,без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Утре без вода дел од корисниците во општина Центар

Опсервер - 27.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека утре од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“,без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Утре без вода дел од корисниците во општина Центар

Нова ТВ - 27.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека утре од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“,без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Утре без вода дел од корисниците во општина Центар

Lider - 27.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека утре од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“,без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Утре без вода дел од корисниците на Општина Центар

Вечер Прес - 27.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека утре од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм , на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“,без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Без вода дел од корисниците на општина Центар

MakPress - 28.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека денеска од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“, без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Без вода дел од корисниците на општина Центар

Слободен Печат - 28.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека денеска од 9.00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“, без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Без вода дел од корисниците на општина Центар

Курир - 28.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека денеска од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“, без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Без вода дел од корисниците на општина Центар

Бизнис Вести - 28.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека денеска од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“, без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Без вода дел од Центар околу ул„Орце Николов“

24Инфо - 28.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека денеска од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм , на раскрсницата „Орце Николов” со „Дане Крапчев”, без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов” на потегот од ул.

Без вода дел од корисниците на општина Центар

Опсервер - 28.10.2021

– ЈП Водовод и канализација известува дека денеска од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“, без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Без вода дел од корисниците на општина Центар

Frontline - 28.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека денеска од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“, без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Неколку улици од Центар ќе останат без вода

Скопје инфо - 28.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека денеска од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“, без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Без вода дел од корисниците на општина Центар

Независен - 28.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека денеска од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“, без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Без вода дел од корисниците на општина Центар

Канал5 - 28.10.2021

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на интервенцијата. ЈП Водовод и канализација известува дека денеска од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов" со „Дане Крапчев", без вода ќе ...

Без вода дел од корисниците на општина Центар

Lider - 28.10.2021

ЈП Водовод и канализација известува дека денеска од 09:00 часот, поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф 80 мм, на раскрсницата „Орце Николов“ со „Дане Крапчев“, без вода ќе бидат корисниците од ул. „Орце Николов“ на потегот од ул.

Без вода утре неколку улици во скопско Дебар Маало

Скопје инфо - 27.10.2021

Без вода утре од 9 часот ќе бидат корисниците од раскрсницата „Орце Николов“, на потегот од улиците „Ѓорѓи Пулевски“ до „Костурски Херои“, дел од улиците „Дане Крапчев“ и „Дебарца“, како и цела „Славка Недиќ“ во скопско Дебар Маало.

Дел од Дебар Маало утре ќе остане без вода

Курир - 27.10.2021

Без вода утре од 9 часот ќе бидат корисниците од раскрсницата „Орце Николов“, на потегот од улиците „Ѓорѓи Пулевски“ до „Костурски Херои“, дел од улиците „Дане Крапчев“ и „Дебарца“, како и цела „Славка Недиќ“ во скопско Дебар Маало.

Без вода утре неколку улици во скопско Дебар Маало

Бриф - 27.10.2021

Без вода утре од 9 часот ќе бидат корисниците од раскрсницата „Орце Николов“, на потегот од улиците „Ѓорѓи Пулевски“ до „Костурски Херои“, дел од улиците „Дане Крапчев“ и „Дебарца“, како и цела „Славка Недиќ“ во скопско Дебар Маало.

Без вода утре неколку улици во скопско Дебар Маало

Опсервер - 27.10.2021

– Без вода утре од 9 часот ќе бидат корисниците од раскрсницата „Орце Николов“, на потегот од улиците „Ѓорѓи Пулевски“ до „Костурски Херои“, дел од улиците „Дане Крапчев“ и „Дебарца“, како и цела „Славка Недиќ“ во скопско Дебар Маало.

Без вода утре неколку улици во скопско Дебар Маало

Канал5 - 27.10.2021

Без вода утре од 9 часот ќе бидат корисниците од раскрсницата „Орце Николов", на потегот од улиците „Ѓорѓи Пулевски" до „Костурски Херои", дел од улиците „Дане Крапчев" и „Дебарца", како и цела „Славка Недиќ" во скопско Дебар Маало.

Без вода утре неколку улици во скопско Дебар Маало

Скопско Ехо - 27.10.2021

Без вода утре од 9 часот ќе бидат корисниците од раскрсницата „Орце Николов“, на потегот од улиците „Ѓорѓи Пулевски“ до „Костурски Херои“, дел од улиците „Дане Крапчев“ и „Дебарца“, како и цела „Славка Недиќ“ во скопско Дебар Маало.

Без вода утре неколку улици во скопско Дебар маало

Нетпрес - 27.10.2021

Без вода во четвртокот од 9 часот ќе бидат корисниците од раскрсницата „Орце Николов“, на потегот од улиците „Ѓорѓи Пулевски“ до „Костурски Херои“, дел од улиците „Дане Крапчев“ и „Дебарца“, како и цела „Славка Недиќ“ во скопско Дебар Маало.

Без вода утре неколку улици во скопско Дебар Маало

MakPress - 27.10.2021

Без вода утре од 9 часот ќе бидат корисниците од раскрсницата „Орце Николов“, на потегот од улиците „Ѓорѓи Пулевски“ до „Костурски Херои“, дел од улиците „Дане Крапчев“ и „Дебарца“, како и цела „Славка Недиќ“ во скопско Дебар Маало.