TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Телефонот кој долго се очекуваше – Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

Smartportal - 18.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 на корисниците им пружа ново мобилно искуство, со унапредени можности и значајни иновации Скопје , 18. септември 2020. година – Samsung Galaxy Z Fold2, предводникот на третата генерација на телефони на преклоп, од денеска може ...

Телефон кој долго се очекуваше – Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

Опсервер - 18.09.2020

– Samsung Galaxy Z Fold2, предводникот на третата генерација на телефони на преклоп, од денеска може да се купи во Македонија. Станува збор за уред со софистициран дизајн, кој во потполност го менува обликот на иднината, благодарејќи на ...

Телефонот што долго се очекуваше – Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

USB - 18.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2, предводникот на третата генерација на телефони на преклоп, од денеска може да се купи во Македонија. Станува збор за уред со софистициран дизајн, кој во потполност го менува обликот на иднината, благодарејќи на ...

Телефон кој долго се очекуваше - Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

Точка - 18.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2, предводникот на третата генерација на телефони на преклоп, од денеска може да се купи во Македонија. Станува збор за уред со софистициран дизајн, кој во потполност го менува обликот на иднината, благодарејќи на ...

Телефон кој долго се очекуваше – Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

МакМода - 18.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2, предводникот на третата генерација на телефони на преклоп, од денеска може да се купи во Македонија. Станува збор за уред со софистициран дизајн, кој во потполност го менува обликот на иднината, благодарејќи на ...

Иновативниот Samsung Galaxy Z Fold 2 на преклоп сега достапен и во Македонија

Телефони.мк - 18.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2, предводникот на третата генерација на телефони на преклоп, од денеска може да се купи во Македонија. Станува збор за уред со софистициран дизајн, кој во потполност го менува обликот на иднината, благодарејќи на ...

Телефон кој долго се очекуваше - Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

Фактор - 18.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 на корисниците им пружа ново мобилно искуство, со унапредени можности и значајни иновации. Она што го карактеризира овој врвен уред е храбриот дизајн во комбинација со напредната технологија на изработка.