TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ерик Смит на M3Con

IT.mk - 09.04.2020

М3Con продолжува денес. Нов спикер на конференцијата е Ерик Смит, кинематограф на Pixar. Можеби не можете да го препознаете името, но секако го знаете Incredibles 2. Токму овој филм е во фокусот на говорот на г. Смит.

Ерик Смит од „Пиксар“ вечерва гостува на M3CON конференцијата

Факултети - 09.04.2020

Ерик Смит, директорот на фотографија во „Пиксар анимејшн студиос“, е следниот говорник на M3CON конференцијата. Ерик Смит ја почнал неговата кариера во „Пиксар“ пред 18 години во одделот за осветлување на Monsters Incorporated.