TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Таа не ги крие годините: Татјана Лазаревска откри колку години наполни

Скопје24 - 12.02.2019

Општо правило е дека една жена не се прашува колку години има. Но, постојат и оние кои се издвојуваат од ова па со задоволство ги откриваат своите години. Една од тие жени е и пејачката Татјана Лазаревска која денес го слави својот 44 роденден.

Жените не зборуваат за годините, а Татјана Лазаревска со гордост откри колку наполни (фото)

Вистина.мк - 12.02.2019

Според некое непишано правило, велат дека жените знаат понекогаш да излажат за годините, а пак мажите за снтиметрите. Но, она што генерално важи, е дека жена не се прашува колку години има.