TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Царовска, Бајрактар и Богоев: Покажавме и докажавме дека се грижиме подеднакво за развојот на сите деца

Press24 - 30.06.2020

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања, Мила Царовска, заменикот министер за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев, го посетија инклузивното детско игралиште во ...

Инклузивни игралишта и сензорни соби за социјализација

Вечер Прес - 30.06.2020

Инклузивното детско игралиште во Карпош 2 е пример за јавен простор кои ги задоволува потребите за сите деца. Имајќи предвид дека во реонското основно училиште „Вера Циривири – Трена“ учат поголем број на ученици со попреченост, Општина Карпош и ...

Царовска на инклузивното детско игралиште во Карпош 2: Покажавме и докажавме дека се грижиме подеднакво за развојот на ...

24Инфо - 30.06.2020

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања, Мила Царовска, заменикот министер за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев, го посетија инклузивното детско игралиште во ...

Царовска, Бајрактар и Богоев го посетија инклузивното детско игралиште во Карпош 2

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 јуни 2020 () – Вицепремиерката задолжена за економски прашања, Мила Царовска, заменикот министер за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев, денеска го посетија инклузивното детско ...

ВИДЕО: Царовска, Бајрактар и Богоев го посетија инклузивното детско игралиште во Карпош 2

А1 On - 30.06.2020

Вицепремиерката задолжена за економски прашања, Мила Царовска, заменикот министер за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев, денеска го посетија инклузивното детско игралиште во Карпош 2, кое е ...

Царовска, Бајрактар и Богоев го посетија инклузивното детско игралиште во Карпош 2

Независен - 30.06.2020

Вицепремиерката задолжена за економски прашања, Мила Царовска, заменикот министер за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев, денеска го посетија инклузивното детско игралиште во Карпош 2, кое е ...