TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Јована се врати во „Фчерашни“

Репортер - 09.11.2019

Поранешната водителка и портпаролка во Министерството за финансии Јована Аврамовска ѝ се врати на старата екипа на „Фчерашни новости“. Повторно ќе ја гледаме на телевизиските екрани како ги води вестите во петтата сезона на сатирично хумористичната ...

Кој се ни прави друштво во чекалната за влез во ЕУ!?

Panika.be - 07.11.2019

Дека ќе си почекаме за влез во фамозната Европска Унија, веќе ни е повеќе од јасно, но тоа не е така страшно бидејќи не сме сами во чекалната. Фчерашни новости ви открива кој се ни прави друштво и зашто!? Новинарите на фчерашни направија интервју со ...

Кој се нѝ прави друштво во чекалната за влез во ЕУ!?

Точка - 08.11.2019

Дека ќе си почекаме за влез во фамозната Европска Унија, веќе ни е повеќе од јасно, но тоа не е така страшно бидејќи не сме сами во чекалната. Фчерашни новости ви открива кој се ни прави друштво и зашто!? Новинарите на фчерашни направија интервју со ...