TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Молитва од Антоан де Сент Егзипери која ќе ве допре до душата

Скопје24 - 21.10.2020

Оваа малку позната молитва била напишана од страна на Антоан де Сент Егзипери, писателот зад ремек-делото „Малиот принц“ за време на еден од најтешките моменти во неговиот живот. Таа ќе ве потсети што навистина е важно во животот и без сомнение ќе ...

Прекрасна молитва: Зборови кои ќе допрат до вашата душа

Пулс24 - 22.10.2020

Оваа малку позната молитва била напишана од страна на Антоан де Сент Егзипери, писателот зад ремек-делото „Малиот принц“ за време на еден од најтешките моменти во неговиот живот. Таа ќе ве потсети што навистина е важно во животот и без сомнение ќе ...

Молитва од Антоан де Сент Егзипери која ќе ве допре до душата

Курир - 21.10.2020

Оваа малку позната молитва била напишана од страна на Антоан де Сент Егзипери, писателот зад ремек-делото „Малиот принц“ за време на еден од најтешките моменти во неговиот живот. Таа ќе ве потсети што навистина е важно во животот и без сомнение ќе ...