TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

УГД го објави конкурсот за упис на студенти во учебната 2018/2019 година

Факултети - 13.06.2018

Конкурс за запишување студенти на прв циклус универзитетски академски и стручни студии на студиските програми на Универзитет „Гоце Делчев” - Штип во учебната 2018/2019 година На единиците на Универзитетот „Гоце Делчев” - Штип во прва година на прв ...

Објавен Конкурсот за упис на студенти на УКИМ, слободни 11 661 места

Нова ТВ - 13.06.2018

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“-Скопје го објави Конкурсот за запишување студенти во прва година додипломски студии во учебната 2018/2019 година. Според Конкурсот, слободни се вкупно 11 661 места, од кои за редовни во државна квота има 5913, ...

Објавен Конкурсот за упис на студенти на УКИМ, слободни 11.661 места

А1 On - 13.06.2018

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“-Скопје го објави Конкурсот за запишување студенти во прва година додипломски студии во учебната 2018/2019 година. Според Конкурсот, слободни се вкупно 11.661 места, од кои за редовни во државна квота има 5913, ...

Објавен конкурсот за упис на студенти на УКИМ: Слободни 11.661 место

еМагазин - 13.06.2018

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“-Скопје го објави Конкурсот за запишување студенти во прва година додипломски студии во учебната 2018/2019 година. Според Конкурсот, слободни се вкупно 11.661 места, од кои за редовни во државна квота има 5.913, ...

Објавен Конкурсот за упис на студенти на УКИМ, слободни 11.661 места

Слободен Печат - 13.06.2018

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“-Скопје го објави Конкурсот за запишување студенти во прва година додипломски студии во учебната 2018/2019 година. Според Конкурсот, слободни се вкупно 11.661 места, од кои за редовни во државна квота има 5913, ...

Објавен Конкурсот за упис на студенти на УКИМ

Факултети - 13.06.2018

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“-Скопје го објави Конкурсот за запишување студенти во прва година додипломски студии во учебната 2018/2019 година . Според Конкурсот, слободни се вкупно 11 661 места, од кои за редовни во државна квота има 5913, ...

Објавен Конкурсот за упис на студенти на УКИМ, слободни 11 661 места

Сител - 13.06.2018

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“-Скопје го објави Конкурсот за запишување студенти во прва година додипломски студии во учебната 2018/2019 година. Според Конкурсот, слободни се вкупно 11 661 места, од кои за редовни во државна квота има 5913, ...

Објавен Конкурсот за упис на студенти на УКИМ, слободни 11.661 места

Република - 13.06.2018

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“-Скопје го објави Конкурсот за запишување студенти во прва година додипломски студии во учебната 2018/2019 година. Според Конкурсот, слободни се вкупно 11.661 места, од кои за редовни во државна квота има 5913, ...

Објавен Конкурсот за упис на студенти на УКИМ, слободни 11 661 места

Канал5 - 13.06.2018

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“-Скопје го објави Конкурсот за запишување студенти во прва година додипломски студии во учебната 2018/2019 година. Според Конкурсот, слободни се вкупно 11 661 места, од кои за редовни во државна квота има 5913, ...

Објавен Конкурсот за упис на студенти на УКИМ, слободни 11 661 места

Бриф - 13.06.2018

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“-Скопје го објави Конкурсот за запишување студенти во прва година додипломски студии во учебната 2018/2019 година. Според Конкурсот, слободни се вкупно 11 661 места, од кои за редовни во државна квота има 5913, ...