TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хрватска воведува директен лет од Дубровник до САД

Макфакс - 15.03.2019

Американската авиокомпанија „Американ ерлајнс“ ќе воведе директни летови Филаделфија – Дубровник на почетокот од јуни оваа година, кои ќе се одвиваат до крајот на септември, кажа во петокот директорката на Туристичкиот одбор на Дубровник, Романа ...

Хрватска воведува директен лет од Дубровник до САД

24Инфо - 15.03.2019

Американската авиокомпанија „Американ ерлајнс“ ќе воведе директни летови Филаделфија – Дубровник на почетокот од јуни оваа година, кои ќе се одвиваат до крајот на септември, кажа во петокот директорката на Туристичкиот одбор на Дубровник, Романа ...

Хрватска воведува директен лет од Дубровник до САД

А1 On - 15.03.2019

Американската авиокомпанија „Американ ерлајнс“ ќе воведе директни летови Филаделфија – Дубровник на почетокот од јуни оваа година, кои ќе се одвиваат до крајот на септември, кажа во петокот директорката на Туристичкиот одбор на Дубровник, Романа ...

Хрватска воведува директен лет од Дубровник до САД

Centar - 15.03.2019

Американската авиокомпанија „Американ ерлајнс“ ќе воведе директни летови Филаделфија-Дубровник на почетокот од јуни оваа година, кои ќе се одвиваат до крајот на септември, рече во петокот директорката на Туристичкиот одбор на Дубровник, Романа ...