TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вежба во случај на „руска агресија“, американските војници одат во Полска

Независен - 19.03.2019

Неколку стотина американски војници пристигнаа денеска во Германија во првиот тест од стратегијата за брзо распоредување, пренесува АП. Оваа стратегија за цел има јакнење на присуството на НАТО во источна Европа во случај на руска агресија или други ...

САД тестира новa воена стратегија во Европа

24Инфо - 19.03.2019

Неколку стотици американски војници денеска пристигнаа во Германија во прв тест на стратегијата за брзо распоредување, која има за цел јакнење на присуството на НАТО во источна Европа во случај на руска агресија или други вонредни ситуации.

САД тестира новa воена стратегија во Европа

Нова ТВ - 19.03.2019

Неколку стотици американски војници денеска пристигнаа во Германија во прв тест на стратегијата за брзо распоредување, која има за цел јакнење на присуството на НАТО во источна Европа во случај на руска агресија или други вонредни ситуации.

САД тестира новa воена стратегија во Европа

1tv - 19.03.2019

Неколку стотици американски војници денеска пристигнаа во Германија во прв тест на стратегијата за брзо распоредување, која има за цел јакнење на присуството на НАТО во источна Европа во случај на руска агресија или други вонредни ситуации.

САД тестира новa воена стратегија во Европа

Либертас - 19.03.2019

Неколку стотици американски војници денеска пристигнаа во Германија во прв тест на стратегијата за брзо распоредување, која има за цел јакнење на присуството на НАТО во источна Европа во случај на руска агресија или други вонредни ситуации.

САД тестира новa воена стратегија во Европа

Н.Македонија - 19.03.2019

Неколку стотици американски војници денеска пристигнаа во Германија во прв тест на стратегијата за брзо распоредување, која има за цел јакнење на присуството на НАТО во источна Европа во случај на руска агресија или други вонредни ситуации, ...

САД тестира новa воена стратегија во Европа

+инфо - 19.03.2019

Неколку стотици американски војници денеска пристигнаа во Германија во прв тест на стратегијата за брзо распоредување, која има за цел јакнење на присуството на НАТО во источна Европа во случај на руска агресија или други вонредни ситуации.

САД тестира новa воена стратегија во Европа

Опсервер - 19.03.2019

Неколку стотици американски војници денеска пристигнаа во Германија во прв тест на стратегијата за брзо распоредување, која има за цел јакнење на присуството на НАТО во источна Европа во случај на руска агресија или други вонредни ситуации.

Американски војници во Полска ќе вежбаат за „руска агресија“

МКД - 19.03.2019

Неколку стотици американски војници пристигнаа денес во Германија во првиот тест на стратегијата за брзо распоредување, пренесува Асошиејтед прес. Целта на оваа стратегија е јакнење на присуството на НАТО во Источна Европа во случај на руска ...