TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

Нова ТВ - 13.01.2018

Американскиот Стејт департмент ги предупреди своите државјани кои планираат да патуваат на Косово да бидат дополнително внимателни поради закани од тероризам. „Терористичките групи продолжуваат да планираат можни напади во регионот на Балканот, ...

Вејсели: Косово ќе ги исполни сите свои меѓународни обврски...

Н.Македонија - 13.01.2018

Вејсели: Косово ќе ги исполни сите свои меѓународни обврски Претседателот на косовското Собрание, Кадри Вејсели денеска изјави дека Косово е подготвено да ги исполни сите преземени обврски кон меѓународната заедница, вклучитечлно и фукционирањето на ...

САД со преупредување: На Косово можен е терористички напад!

Вечер - 13.01.2018

"Терористите можат да нападнат со мало или без никакво преупреување,на туристички локации, транспортни центри, пазари,... “ САД со преупредување: На Косово можен е терористички напад! Американскиот Стејт департмент ги предупредил своите граѓани кои ...

Ризично на Косово, безбедно во Македонија...

Н.Македонија - 12.01.2018

Во предупредувањето им се советува на американските граѓани да се воздржат од патување во неколку земји од Европа, меѓу кои Косово и БиХ се посочуваат како најризични, додека Македонија е ставена во првата категорија земји каде што условите за ...

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

Република - 13.01.2018

Американскиот Стејт департмент ги предупреди своите државјани кои планираат да патуваат на Косово да бидат дополнително внимателни поради закани од тероризам. „Терористичките групи продолжуваат да планираат можни напади во регионот на Балканот, ...

САД предупредуваат на опасност од тероризам во Косово

Р.С.Европа - 13.01.2018

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат „дополнително внимателни“ поради опасност од тероризам. Во предупредувањето на Стејт департнемтот, што го објави Амбасадата на САД во ...

САД предупредуваат на опасност од тероризам во Косово

Стандард - 13.01.2018

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат „дополнително внимателни“ поради опасност од тероризам. Во предупредувањето на Стејт департнемтот, што го објави Амбасадата на САД во ...

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Макфакс - 13.01.2018

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам. Во предупредувањето кое што го објави Амбасадата на САД во Приштина се наведува дека ...

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Вечер - 13.01.2018

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам. Во предупредувањето кое што го објави Амбасадата на САД во Приштина се наведува дека ...

Стејт департмент: Опасност од тероризам во Косово

Локално - 13.01.2018

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам. Во предупредувањето кое што го објави Амбасадата на САД во Приштина се наведува дека ...

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

А1 On - 13.01.2018

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам. Во предупредувањето кое што го објави Амбасадата на САД во Приштина се наведува дека ...

Американскиот Стејт департмент со предупредување за можен тероризам до своите граѓани за оваа соседна држава

Sky - 13.01.2018

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам. Во предупредувањето кое што го објави Амбасадата на САД во Приштина се наведува дека ...