TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

В недела сите на Водно на „Прв до врв“

Макфакс - 16.05.2018

В недела на 20 мај ќе се одржи шестото издание на планинскиот спортски настан, „Прв до врв 2018“ на скопско Водно. И годинава најавени се трки во планинско трчање, планински велосипедизам, друмски велосипедизам, како и традиционалниот пикник на ...

Трка „Прв до врв 2018“ в недела на Водно

Н.Македонија - 16.05.2018

Трки во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам в недела на Водно ќе се одржат по шестти пат во организација на здружението за спорт и рекреација Прв до врв во соработка со градот Скопје и со поддршка на деловната и ...

В недела сите на Водно на „Прв до врв“

Република - 16.05.2018

В недела на 20 мај ќе се одржи шестото издание на планинскиот спортски настан, „Прв до врв 2018“ на скопско Водно. И годинава најавени се трки во планинско трчање, планински велосипедизам, друмски велосипедизам, како и традиционалниот пикник на ...

Трка „Прв до врв 2018“ в недела на Водно

Курир - 16.05.2018

Трки во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам в недела на Водно ќе се одржат по шестти пат во организација на здружението за спорт и рекреација Прв до врв во соработка со градот Скопје и со поддршка на деловната и ...

Трка „Прв до врв 2018“ во недела на Водно

Стандард - 16.05.2018

Трки во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам в недела на Водно ќе се одржат по шестти пат во организација на здружението за спорт и рекреација Прв до врв во соработка со градот Скопје и со поддршка на деловната и ...

Трка „Прв до врв 2018“ в недела на Водно

Скопје инфо - 16.05.2018

Трки во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам в недела на Водно ќе се одржат по шестти пат во организација на здружението за спорт и рекреација Прв до врв во соработка со градот Скопје и со поддршка на деловната и ...

„Прв до врв 2018“ вo недела на Водно

Радио МОФ - 16.05.2018

Трки во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам в недела на Водно ќе се одржат по шестти пат во организација на здружението за спорт и рекреација Прв до врв во соработка со градот Скопје и со поддршка на деловната и ...

Трка „Прв до врв 2018“ в недела на Водно

А1 On - 16.05.2018

Трки во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам в недела на Водно ќе се одржат по шестти пат во организација на здружението за спорт и рекреација Прв до врв во соработка со градот Скопје и со поддршка на деловната и ...

Трка „Прв до врв 2018“ в недела на Водно

Канал5 - 16.05.2018

Трки во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам в недела на Водно ќе се одржат по шестти пат во организација на здружението за спорт и рекреација Прв до врв во соработка со градот Скопје и со поддршка на деловната и ...

„Прв до врв 2018“ в недела на Водно

TopSport - 16.05.2018

В недела на 20 мај ќе се одржи шестото издание на планинскиот спортски настан, „Прв до врв 2018“ на скопско Водно. И годинава најавени се трки во планинско трчање, планински велосипедизам, друмски велосипедизам, како и традиционалниот пикник на ...

Трка „Прв до врв 2018“ в недела на Водно

Вечер - 16.05.2018

Трки во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам в недела на Водно ќе се одржат по шестти пат во организација на здружението за спорт и рекреација Прв до врв во соработка со градот Скопје и со поддршка на деловната и ...

Трка „Прв до врв 2018“ в недела на Водно

ТВ21 - 16.05.2018

Трки во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам в недела на Водно ќе се одржат по шестти пат во организација на здружението за спорт и рекреација Прв до врв во соработка со градот Скопје и со поддршка на деловната и ...