TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот директор на познатиот автомобилски бренд: „Продавам „Alfa Romeo“, не „iPad“ со автомобил околу него“

Точка - 23.09.2021

Новиот директор на „Alfa Romeo“, Жан-Филип Импарато изјави дека смета дека автомобилите на компанијата треба секогаш да се насочени кон возачот, што значи дека треба да ги имаат најмалите можни екрани.

Директорот на „Alfa Romeo“: Ние продаваме автомобили а не „iPad“ на тркала

Канал5 - 22.09.2021

​Новиот директор на „Alfa Romeo“, Жан-Филип Импарато изјави дека смета дека автомобилите на „Alfa“ треба да се насочени кон возачот, што значи дека треба да имаат што е можно помалку екрани. „ „Alfa Romeo“ има посебна позиција во автомобилскиот свет.

„Алфа ромео продава автомобили, а не ајпади на тркала“

МКД - 22.09.2021

Новиот директор на Алфа ромео, Жан Филип Импарато изјави дека смета дека автомобилите на Алфа треба секогаш да бидат насочени кон возачот, што значи дека би требало да ги имаат најмалите можни екрани.