TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По 7000 денари добија 75 семејства со новороденчиња во Центар

Слободен Печат - 12.02.2024

На 75 семејства со новороденчиња, жители на Општина Центар, денеска градоначалникот Горан Герасимовски им додели решенија за еднократна парична помош во износ од 7 илјади денари. Покрај овие средства, родителите на новороденчињата добија и соодветни ...

Општина Центар со финансиска помош во износ од 7.000 денари за 75 семејства со новородено дете

Макфакс - 12.02.2024

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски денеска додели 75 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во износ од 7 000 денари. „Ова се најсреќни мигови во вашиот живот, но пред вас има и многу предизвици.

Општина Центар со финансиска помош во износ од 7000 денари за 75 семејства со новородено дете

Локално - 12.02.2024

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски денеска додели 75 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во износ од 7 000 денари. „Ова се најсреќни мигови во вашиот живот, но пред вас има и многу предизвици.

Општина Центар со финансиска помош во износ од 7 000 денари за 75 семејства со новородено дете

24Инфо - 12.02.2024

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски денеска додели 75 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во износ од 7.000 денари. „Ова се најсреќни мигови во вашиот живот, но пред вас има и многу предизвици.

Општина Центар со финансиска помош во износ од 7.000 денари за 75 семејства со новородено дете

Скопје инфо - 12.02.2024

Градоначалникот на општина Центар, Горан Герасимовски, денеска додели 75 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во износ од 7.000 денари. „Ова се најсреќни мигови во вашиот живот, но пред вас има и многу предизвици.

Општина Центар со финансиска помош во износ од 7 000 денари за 75 семејства со новородено дете

Zoom - 12.02.2024

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски денеска додели 75 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во износ од 7 000 денари. -Ова се најсреќни мигови во вашиот живот, но пред вас има и многу предизвици.

Општина Центар со финансиска помош во износ од 7 000 денари за 75 семејства со новородено дете

Frontline - 12.02.2024

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски денеска додели 75 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во износ од 7 000 денари. -Ова се најсреќни мигови во вашиот живот, но пред вас има и многу предизвици.

Општина Центар со финансиска помош во износ од 7 000 денари за 75 семејства со новородено дете

Centar - 12.02.2024

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски денеска додели 75 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во износ од 7000 денари. „Ова се најсреќни мигови во вашиот живот, но пред вас има и многу предизвици.

Општина Центар со финансиска помош во износ од 7 000 денари за 75 семејства со новородено дете

Вести плус - 12.02.2024

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски денеска додели 75 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во износ од 7000 денари. „Ова се најсреќни мигови во вашиот живот, но пред вас има и многу предизвици.