TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скоро и да нема болести кои не ги лечи: Ова е најздравото овошје на светот според реномирани научници

Женски магазин - 29.01.2022

Ако јадете урми на празен стомак, тоа ќе ја регулира работата на цревата и ќе му го даде на телото потребниот шеќер. Урмите имаат широк спектар на здравствени и нутритивни вредности, па многумина тврдат (меѓу кои и реномирани научници) дека тоа е ...

Доволна е една шолја пред спиење: Овој пијалок ви помага да заспиете ПОБРЗО и го поттикнува варењето

Попара - 27.01.2022

Сувото овошје е одлична алтернатива за слатките. Подеднакво е слатко и во исто време обезбедува многу витамини, минерали и растителни влакна. Секако, не треба да претерувате со нив, бидејќи се штетни и дебелеат кога се консумираат во поголеми ...

Доволна е една шолја пред спиење: Овој пијалок ви помага да заспиете ПОБРЗО и го поттикнува варењето

Курир - 28.01.2022

Сувото овошје е одлична алтернатива за слатките. Подеднакво е слатко и во исто време обезбедува многу витамини, минерали и растителни влакна. Секако, не треба да претерувате со нив, бидејќи се штетни и дебелеат кога се консумираат во поголеми ...

Доволна е една шолја пред спиење: Овој пијалок ви помага да заспиете ПОБРЗО и го поттикнува варењето

Пулс24 - 29.01.2022

Сувото овошје е одлична алтернатива за слатките. Подеднакво е слатко и во исто време обезбедува многу витамини, минерали и растителни влакна. Секако, не треба да претерувате со нив, бидејќи се штетни и дебелеат кога се консумираат во поголеми ...