TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ноќ на идеите и во Скопје – Како филозофијата ја гледа иднината?

Радио МОФ - 12.02.2019

Францускиот институт во Скопје организира Ноќ на идеите во Скопје, насловена „Како филозофијата ја гледа иднината“, која ќе се одржи в четврток, 14 февруари 2019, во 18 часот, во Францускиот институт во Скопје.

Меѓународната манифестација „Ноќ на идеите“ во Скопје

А1 On - 12.02.2019

На 14-ти февруари во во 18 часот, во Францускиот институт во Скопје, ќе се одржи Ноќта на идеите во Скопје, насловена „Како филозофијата ја гледа иднината“. „Ноќ на идеите“ е меѓународна манифестација, која се одржува во сите Француски институт низ ...

Францускиот институт во Скопје организира „Ноќ на идеите“

Република - 12.02.2019

Францускиот институт во Скопје организира Ноќ на идеите во Скопје, насловена „Како филозофијата ја гледа иднината“, која ќе се одржи в четврток, 14 февруари 2019, во 18 часот, во Францускиот институт во Скопје.

Меѓународната манифестација „Ноќ на идеите“ во Скопје

Divian Arts - 12.02.2019

Почитувани, Францускиот институт во Скопје има чест да ве извести и да ве покани на НОЌТА НА ИДЕИТЕ ВО СКОПЈЕ, НАСЛОВЕНА „КАКО ФИЛОЗОФИЈАТА ЈА ГЛЕДА ИДНИНАТА“, КОЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ В ЧЕТВРТОК, 14 ФЕВРУАРИ 2019, ВО 18 ЧАСОТ, ВО ФРАНЦУСКИОТ ИНСТИТУТ ВО ...

Меѓународната манифестација „Ноќ на идеите“ во Францускиот институт во Скопје

Скопје1 - 12.02.2019

Меѓународната манифестација Ноќ на идеите во Скопје, насловена „Како филозофијата ја гледа иднината“, ќе се одржи в четврток, 14 февруари 2019, во 18 часот, во Францускиот институт во Скопје.

Ноќ на идеите утре во Скопје

Порта 3 - 13.02.2019

Утре, со почеток во 18 часот, во Францускиот институт во Скопје ќе се одржи манифестацијата Ноќта на идеите во Скопје, насловена „Како филозофијата ја гледа иднината“. „Ноќ на идеите“ е меѓународна манифестација, која се одржува во сите Француски ...

Меѓународна манифестација: “Ноќ на идеите# во Францускиот институт во Скопје

Вечер - 13.02.2019

Во Францускиот институт во Скопје, денеска (14 февруари) во 18 часот ќе се одржи меѓународната манифестација “Ноќ на идеите” насловена “Како филозофијата ја гледа иднината”. Оваа манифестација се одржува во сите Француски институти низ светот, на ...