TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спасовски: Договорите со Бугарија и Грција и преговарачката рамка со ЕУ беа злоупотребувани од ВМРО-ДПМНЕ, очекувам да ...

Фокус - 24.05.2024

„Градењето на политики кои значеа отворање на перспективи на државата, како Преспанскиот и договорот со Бугарија беа премногу злоупотребувани во јавноста како нешто што не е потребно на државата“ рече Оливер Спасовски во „Клик плус“ на ТВ21.

„Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека договорите се непотребни – ветуваат репреговарање, но убеден сум дека тоа нема да се случи“, ...

ТВ21 - 23.05.2024

Оливер Спасовски од СДСМ, рече дека двата договори, односно Договорот од Преспа и Договорот за добрососедство со Бугарија, биле многу злоупотребувани од страна на ВМРО-ДПМНЕ, и дека оваа партија добила многу гласови врз основа на тоа.

Спасовски: Договорите со Бугарија и Грција и преговарачката рамка со ЕУ беа злоупотребувани од ВМРО-ДПМНЕ, очекувам да ...

CivilMedia - 24.05.2024

„Градењето на политики кои значеа отворање на перспективи на државата, како Преспанскиот и договорот со Бугарија беа премногу злоупотребувани во јавноста како нешто што не е потребно на државата“ рече Оливер Спасовски во „Клик плус“ на ТВ21.

Спасовски: Договорите со Бугарија и Грција и преговарачката рамка со ЕУ беа злоупотребувани од ВМРО-ДПМНЕ, очекувам да ...

Zoom - 24.05.2024

„Градењето на политики кои значеа отворање на перспективи на државата, како Преспанскиот и договорот со Бугарија беа премногу злоупотребувани во јавноста како нешто што не е потребно на државата“ рече Оливер Спасовски во „Клик плус“ на ТВ21.

Спасовски: Договорите со Бугарија и Грција и преговарачката рамка со ЕУ беа злоупотребувани од ВМРО-ДПМНЕ, очекувам да ...

Centar - 24.05.2024

„Градењето на политики кои значеа отворање на перспективи на државата, како Преспанскиот и договорот со Бугарија беа премногу злоупотребувани во јавноста како нешто што не е потребно на државата“ рече Оливер Спасовски во „Клик плус“ на ТВ21.

Спасовски: Договорите со Бугарија и Грција и преговарачката рамка со ЕУ беа злоупотребувани од ВМРО-ДПМНЕ, очекувам да ...

Вести плус - 24.05.2024

„Градењето на политики кои значеа отворање на перспективи на државата, како Преспанскиот и договорот со Бугарија беа премногу злоупотребувани во јавноста како нешто што не е потребно на државата“ рече Оливер Спасовски во „Клик плус“ на ТВ21.

Спасовски: Не сум изненаден од постапките на Сиљановска-Давкова која лицемерно кажа едно, а потпиша изјава со уставното ...

Рацин - 24.05.2024

„Ако ги погледнете ставовите на Давкова и во Собранието и во јавноста и во кампањата, тие не беа помалку од тоа дали Преспанскиот договор воопшто ќе опстои. Можеби лично претседателката не се занимавала со раскинување, но ставот бил дека тој е ...