TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворена 59. Меѓународната струмичка ликовна колонија

Опсервер - 06.08.2022

– Со отворање изложба на избрани дела од Меѓународната струмичка ликовна колонија синоќа во фоајето на Центарот за култура „Антон Панов“ беше означен почетокот на 59-то издание на оваа реномирана уметничка манифестација, една од најстарите во ...

Петнаесет уметници ќе создаваат нови дела на 59. Меѓународна струмичка ликовна колонија

Канал5 - 04.08.2022

Петнаесет ликовни уметници од земјава и странство од утре до 15-ти овој месец ќе ги создаваат своите нови дела на 59 издание на Меѓународната струмичка ликовна колонија, која се одржува во просториите на Уметничката галерија во Струмица.

Отворена 59. Меѓународната струмичка ликовна колонија

24 Вести - 06.08.2022

Со отворање изложба на избрани дела од Меѓународната струмичка ликовна колонија синоќа во фоајето на Центарот за култура „Антон Панов“ беше означен почетокот на 59-то издание на оваа реномирана уметничка манифестација, една од најстарите во земјава ...

Отворена 59. Меѓународната струмичка ликовна колонија

MakPress - 06.08.2022

Со отворање изложба на избрани дела од Меѓународната струмичка ликовна колонија синоќа во фоајето на Центарот за култура „Антон Панов“ беше означен почетокот на 59-то издание на оваа реномирана уметничка манифестација, една од најстарите во земјава ...

Отворена 59. Меѓународната струмичка ликовна колонија

Вечер Прес - 06.08.2022

Со отворање изложба на избрани дела од Меѓународната струмичка ликовна колонија синоќа во фоајето на Центарот за култура „Антон Панов“ беше означен почетокот на 59-то издание на оваа реномирана уметничка манифестација, една од најстарите во земјава ...