TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Направила 50 операции и ослабела 40 килограми за да личи на Анџелина Џоли: Нејзиниот изглед ќе ве исплаши

ММС - 26.06.2022

Нејзините застрашувачки фотографии станале едни од највиралните. Со својата измислена приказна и неверојатен изглед, привлекла големо внимание на себе. Имено, девојка по име Сагар Табар (21), сакала со својот изглед да привлече внимание, тврдејќи ...

Лажела дека направила 50 операции и ослабела 40 килограми за да личи на Анџелина Џоли – сега е во затвор

ТВ21 - 25.06.2022

Нејзините застрашувачки фотографии беа едни од највиралните. Со својата измислена приказна и неверојатниот изглед таа привлече големо внимание кон себе. Имено, една девојка по име Сахар Табар (21), сакала да привлече внимание со својот физички ...

Лажела дека направила 50 операции и ослабела 40 килограми за да личи на Анџелина Џоли – сега е во затвор

4NEWS - 25.06.2022

Нејзините застрашувачки фотографии беа едни од највиралните. Со својата измислена приказна и неверојатниот изглед таа привлече големо внимание кон себе. Имено, една девојка по име Сахар Табар (21), сакала да привлече внимание со својот физички ...

Лажела дека направила 50 операции и ослабела 40 килограми за да личи на Анџелина Џоли – сега е во затвор

Zoom - 25.06.2022

Нејзините застрашувачки фотографии беа едни од највиралните. Со својата измислена приказна и неверојатниот изглед таа привлече големо внимание кон себе. Имено, една девојка по име Сахар Табар (21), сакала да привлече внимание со својот физички ...

Млада Иранка доби затвор поради „Зомбито Анџелина Џоли“

Фокус - 25.06.2022

Младата 21-годишна Иранка Сахар Табар го привлече вниманието со нејзините застрашувачки фотографии, по кои беше позната како „Зомбито Анџелина Џоли“. Таа ја убеди цела јавност дека направила десетици операции за да изгледа како познатата светска ...