TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Продолжува акцијата „наша гордост. наша одговорност.“, еден денар од секое продадено „скопско“ ќе оди за заштита на ...

Сакам да кажам - 19.02.2024

„Пивара Скопје“ објави дека продолжува со активностите во рамките на долгорочната платформа „Наша гордост. Наша одговорност.“, чија цел е заштита на животната средина и националните обележја.

КАМПАЊА ЗА ЗАШТИТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОБЕЛЕЖЈА: СКОПСКО платформата „Наша гордост. Наша одговорност.“

Фактор - 17.02.2024

СКОПСКО платформата „Наша гордост. Наша одговорност.“ и оваа година продолжува со кампања за собирање средства за заштита од загадување на националните обележја СКОПСКО продолжува со активностите во рамки на долгорочната платформа за општествена ...

СКОПСКО платформата „Наша гордост. Наша одговорност.“ и оваа година продолжува со кампања за собирање средства за ...

Факултети - 19.02.2024

СКОПСКО продолжува со активностите во рамките на долгорочната платформа за општествена одговорност „Наша гордост. Наша одговорност.“ И во годината во која брендот СКОПСКО одбележува 100 години постоење, продолжува партнерството со Министерството за ...

СКОПСКО платформата „Наша гордост. Наша одговорност“ и оваа година продолжува со кампања за собирање средства за ...

Макфакс - 19.02.2024

СКОПСКО продолжува со активностите во рамки на долгорочната платформа за општествена одговорност „Наша гордост. Наша одговорност.“ И во годината во која брендот СКОПСКО одбележува 100 години постоење продолжува партнерството со Министерството за ...