TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што се крие зад соработката на Палевски и владиката Петар?

Либертас - 08.12.2023

Се погласно се зборува за чудната врска и поврзаност помеѓу главниот осомничен за грабнувањата и убиствата на 14-годишната Вања Ѓорчевска и пензионерот Панче Жежовски, Љупчо Палевски Палчо и лица од цркновните кругови, кои го поддржуваа, му даваа ...

Што се крие зад соработката на Палевски и владиката Петар?

Бриф - 08.12.2023

Се погласно се зборува за чудната врска и поврзаност помеѓу главниот осомничен за грабнувањата и убиствата на 14-годишната Вања Ѓорчевска и пензионерот Панче Жежовски, Љупчо Палевски Палчо и лица од цркновните кругови, кои го поддржуваа, му даваа ...

Палчо имал врски и со црковни кругови, со владиката Петар заедно собираа потписи

Фокус - 08.12.2023

Главниот осомничен за грабнувањата и убиствата на 14-годишната Вања Ѓорчевска и пензионерот Панче Жежовски, Љупчо Палевски Палчо, имал поврзаност и со цркновните кругови, кои го поддржувале и му давале информации и логистика.

Палчо имал чудни врски со црковните кругови, со владиката Петар заедно собираа потписи, а поддршка имаа и од Агатангел

24Инфо - 08.12.2023

„Што со оние соработници на тој демонизиран убиец – меѓу кои, за голема жал, има и извесни личности од црковните кругови, кои го поддржуваа во неговата злоба, му доставуваа клеветнички информации, го поттикнува на разни начини да го врши делото ...

Што се крие зад соработката на Палевски и владиката Петар?

Рацин - 08.12.2023

Се погласно се зборува за чудната врска и поврзаност помеѓу главниот осомничен за грабнувањата и убиствата на 14-годишната Вања Ѓорчевска и пензионерот Панче Жежовски, Љупчо Палевски Палчо и лица од цркновните кругови, кои го поддржуваа, му даваа ...

Што се крие зад соработката на Палевски и владиката Петар?

Frontline - 08.12.2023

Се погласно се зборува за чудната врска и поврзаност помеѓу главниот осомничен за грабнувањата и убиствата на 14-годишната Вања Ѓорчевска и пензионерот Панче Жежовски, Љупчо Палевски Палчо и лица од црковните кругови, кои го поддржуваа, му даваа ...