TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бочварски: Македонија е железнички изолирана земја

А1 On - 03.09.2016

д воведувањето на железничкиот сообраќај во Македонија, од овој месец, нашата земја остана без редовните меѓународни линии. Ова се случува поради реконструкција на пругата Ниш-Прешево, но македонските возови немаат никаква алтернатива за излез од ...

(ВИДЕО) Бочварски: Македонија е железнички изолирана земја

Локално - 03.09.2016

Oд воведувањето на железничкиот сообраќај во Македонија, од овој месец, нашата земја остана без редовните меѓународни линии. Ова се случува поради реконструкција на пругата Ниш-Прешево, но македонските возови немаат никаква алтернатива за излез од ...

(ВИДЕО) Бочварски: Македонија е железнички изолирана земја, по 143 години остана без меѓународни линии

Либертас - 03.09.2016

Прес конференција, Б.Бочварски, претседател на Комисијата за транспорт и врски на СДСМ Скопје, 03.09.2016 Почитувани, По 143 години од воведувањето на железничкиот сообраќај во Македонија, од овој месец, нашата земја остана без редовните меѓународни ...

Бочварски: Македонија е железнички изолирана земја

Репортер - 03.09.2016

Од воведувањето на железничкиот сообраќај во Македонија, од овој месец, нашата земја остана без редовните меѓународни линии. Ова се случува поради реконструкција на пругата Ниш-Прешево, но македонските возови немаат никаква алтернатива за излез од ...

Бочварски: Железничкиот сообраќај е целосно парализиран

Фокус - 03.09.2016

Поради реконструкција на пругата Ниш-Прешево, нашата земја остана без редовните меѓународни линии, истакна Благој Бочварски , претседател на Комисијата за транспорт и врски на СДСМ. -Македонските возови немаат никаква алтернатива за излез од ...

Бочварски: Македонија е железнички изолирана земја

Стандард - 03.09.2016

Од воведувањето на железничкиот сообраќај во Македонија, од овој месец, нашата земја остана без редовните меѓународни линии. Ова се случува поради реконструкција на пругата Ниш-Прешево, но македонските возови немаат никаква алтернатива за излез од ...

Бочварски: Македонија по 143 години е железнички изолирана земја

Макфакс - 03.09.2016

По 143 години од воведувањето на железничкиот сообраќај во Македонија, од овој месец нашата земја остана без редовните меѓународни линии, изјави во саботата Благој Бочварски, претседател на Комисијата за транспорт и врски на опозициската партија ...

(ВИДЕО) Бочварски: Македонија е железнички изолирана земја, по 143 години остана без меѓународни линии

Бриф - 03.09.2016

Прес конференција, Б.Бочварски, претседател на комисијата за транспорт и врски на СДСМ Скопје, 03.09.2016 Почитувани, По 143 години од воведувањето на железничкиот сообраќај во Македонија, од овој месец, нашата земја остана без редовните меѓународни ...

СДСМ: По 143 години Македонија остана без редовните железнички меѓународни линии

Мета - 03.09.2016

По 143 години од воведувањето на железничкиот сообраќај во Македонија, од овој месец, нашата земја остана без редовните меѓународни линии, обвини денеска Благој Бочварски од СДСМ на прес-конференција.

Бочварски: Македонија по 143 години е железнички изолирана земја

Точка - 03.09.2016

По 143 години од воведувањето на железничкиот сообраќај во Македонија, од овој месец нашата земја остана без редовните меѓународни линии, изјави во саботата Благој Бочварски, претседател на Комисијата за транспорт и врски на опозициската партија ...