TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДАЛИ НА СВЕТОТ МУ СЕ ЗАКАНУВА “ВТОР ВИЕТНАМ“ !? Првиот човек на руската тајна служба тврди: “Американци, паднавте во ...

Во Центар - 07.12.2023

Првиот човек на руската надворешна разузнавачка служба во четвртокот им порача на Соединетите Американски Држави дека западната поддршка за Украина ќе го претвори конфликтот во „втор Виетнам“ што ќе биде проблем за САД во годините што доаѓаат.

Шефот на руската тајна служба тврди дека Украина за САД ќе стане втор Виетнам

Слободен Печат - 07.12.2023

Директор на руската Служба за надворешно разузнавање, Сергеј Наришкин, денеска им порача на САД дека поддршката на Западот за Украина оваа земја ќе ја претвори во „втор Виетнам“. „Украина ќе се претвори во црна дупка која ќе апсорбира сè повеќе ...

Шефот на руската тајна служба: Украина ќе стане нов Виетнам за Западот

Локално - 07.12.2023

Шефот на руската надворешна разузнавачка служба им порача на Соединетите држави дека поддршката на Западот за Украина ќе го претвори конфликтот во „втор Виетнам“ што ќе претставува проблем за САД во наредните години.

Наришкин: Украина за САД ќе стане втор Виетнам

Курир - 07.12.2023

Бајден вчера побара од републиканците да ја одобрат новата воена помош за Украина. Директор на руската Служба за надворешно разузнавање, Сергеј Наришкин, денеска им порача на САД дека поддршката на Западот за Украина оваа земја ќе ја претвори во ...

Наришкин: Украина за САД ќе стане втор Виетнам

Канал5 - 07.12.2023

Директор на руската Служба за надворешно разузнавање, Сергеј Наришкин, денеска им порача на САД дека поддршката на Западот за Украина оваа земја ќе ја претвори во „втор Виетнам“. „Украина ќе се претвори во црна дупка која ќе апсорбира сè повеќе ...

Наришкин: Украина за САД ќе стане втор Виетнам

Рацин - 07.12.2023

Директор на руската Служба за надворешно разузнавање, Сергеј Наришкин, денеска им порача на САД дека поддршката на Западот за Украина оваа земја ќе ја претвори во „втор Виетнам“. „Украина ќе се претвори во црна дупка која ќе апсорбира сè повеќе ...

Наришкин: Украина за САД ќе стане втор Виетнам

365 - 07.12.2023

Директорот на руската Служба за надворешно разузнавање, Сергеј Наришкин, денеска им порача на САД дека поддршката на Западот за Украина оваа земја ќе ја претвори во „втор Виетнам“. „Украина ќе се претвори во црна дупка која ќе апсорбира сè повеќе ...

УКРАИНА ЗА САД ЌЕ СТАНЕ ВТОР ВИЕТНАМ Директорот на руската служба за разузнавање го предупреди Вашингтон

+инфо - 07.12.2023

Украина ќе се претвори во црна дупка која ќе апсорбира сè повеќе ресурси и луѓе - напиша директорот на руската Служба за надворешно разузнавање, Сергеј Нaришкин. Поддршката на Западот за Украина оваа земја ќе ја претвори во „втор Виетнам“, им порача ...

Наришкин: Украина за САД ќе стане втор Виетнам

Нетпрес - 07.12.2023

Директор на руската Служба за надворешно разузнавање, Сергеј Наришкин, денеска им порача на САД дека поддршката на Западот за Украина оваа земја ќе ја претвори во „втор Виетнам“. „Украина ќе се претвори во црна дупка која ќе апсорбира сè повеќе ...

Наришкин: Украина за САД ќе стане втор Виетнам

Во Центар - 07.12.2023

Директор на руската Служба за надворешно разузнавање, Сергеј Наришкин, денеска им порача на САД дека поддршката на Западот за Украина оваа земја ќе ја претвори во „втор Виетнам“. „Украина ќе се претвори во црна дупка која ќе апсорбира сè повеќе ...

Шефот на руската тајна служба: Украина ќе стане новиот Виетнам за Западот

Вечер Прес - 07.12.2023

Шефот на руската надворешна разузнавачка служба им порача на Соединетите држави дека поддршката на Западот за Украина ќе го претвори конфликтот во „втор Виетнам“ што ќе претставува проблем за САД во наредните години.