TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Струмица заврши пренамената на дел од градската скривница во уметничка галерија

Слободен Печат - 13.01.2021

Завршија градежните работи за пренаменување на дел од градската скривница на просторот под градскиот плоштад во уметничка галерија, информираа денеска од Општина Струмица. – Вкупната корисна површина на пренаменетиот простор изнесува 319 метри ...

(Фото) Дел од градската скривница во Струмица стана уметничка галерија

еМагазин - 13.01.2021

Заврши реализацијата на проектот „Пренамена и адаптација на деловен простор во Уметничка галерија“, информираат од Општина Струмица. “Пренамената се изврши на просторот под градскиот плоштад, изграден како дел од градската скривница, кој порано се ...

Во Струмица заврши пренамената на дел од градската скривница во уметничка галерија

Опсервер - 13.01.2021

– Завршија градежните работи за пренаменување на дел од градската скривница на просторот под градскиот плоштад во уметничка галерија, информираа денеска од Општина Струмица. – Вкупната корисна површина на пренаменетиот простор изнесува 319 метри ...

Во Струмица заврши пренамената на дел од градската скривница во уметничка галерија

А1 On - 13.01.2021

Завршија градежните работи за пренаменување на дел од градската скривница на просторот под градскиот плоштад во уметничка галерија, информираа денеска од Општина Струмица. – Вкупната корисна површина на пренаменетиот простор изнесува 319 метри ...

Во Струмица заврши пренамената на дел од градската скривница во уметничка галерија

MakPress - 13.01.2021

Завршија градежните работи за пренаменување на дел од градската скривница на просторот под градскиот плоштад во уметничка галерија, информираа денеска од Општина Струмица. – Вкупната корисна површина на пренаменетиот простор изнесува 319 метри ...