TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопски саем демантира дека е банкротиран и бара трајно решение за саемски простор

А1 On - 16.04.2018

Групацијата Скопски саем демантира написи во некои медиуми дека е банкротиран и оценува дека целта на таквите информации е да се оправда најавеното уривање на саемскиот простор и деловните објекти.

СКОПСКИ САЕМ ДЕМАНТИРА: Не сме банкротирани

Фактор - 16.04.2018

По повод информацијата излeзена во одредени портали дека Скопски саем е банкротиран, а со цел правилно да ја информираме јавноста, Групациjа Скопски саем НАЈОСТРО ја демантира горенаведената информација.

Скопски саем демантира дека е банкротиран и бара трајно решение за саемски простор

МКД - 16.04.2018

Групацијата Скопски саем демантира написи во некои медиуми дека е банкротиран и оценува дека целта на таквите информации е да се оправда најавеното уривање на саемскиот простор и деловните објекти.

Скопски саем: Лажната вест дека сме банкротирани е само за да се оправда уривањето на саемските хали

AKO - 16.04.2018

По повод информацијата излезена во одредени портали дека Скопски саем е банкротиран, а со цел правилно да ја информираме јавноста, Групациjа Скопски саем НАЈОСТРО ја демантира оваа информација, се вели во соопштението од Скопски саем.

Скопски саем демантира дека е банкротиран и бара трајно решение за саемски простор

Независен - 16.04.2018

Групацијата Скопски саем демантира написи во некои медиуми дека е банкротиран и оценува дека целта на таквите информации е да се оправда најавеното уривање на саемскиот простор и деловните објекти.

Скопски саем демантира дека е банкротиран и бара трајно решение за саемски простор

Слободен Печат - 16.04.2018

Групацијата Скопски саем демантира написи во некои медиуми дека е банкротиран и оценува дека целта на таквите информации е да се оправда најавеното уривање на саемскиот простор и деловните објекти.

Скопски саем демантира дека е банкротиран, бара трајно решение за саемски простор

Либертас - 16.04.2018

Групацијата Скопски саем демантира написи во некои медиуми дека е банкротиран и оценува дека целта на таквите информации е да се оправда најавеното уривање на саемскиот простор и деловните објекти.

Скопски саем демантира дека е банкротиран

ТВ21 - 16.04.2018

Групацијата Скопски саем демантира написи во некои медиуми дека е банкротиран и оценува дека целта на таквите информации е да се оправда најавеното уривање на саемскиот простор и деловните објекти.

Скопски саем: Не сме во банкрот, продолжуваме да постоиме

Фокус - 16.04.2018

Групацијата Скопски саем демантира написи во некои медиуми дека е банкротиран и оценува дека целта на таквите информации е да се оправда најавеното уривање на саемскиот простор и деловните објекти.