TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Орце Камчев под лупа на СЈО?

Фактор - 13.01.2018

СЈО води истрага за бизнисменот Орце Камчев, пренесуваат дел од медиумите повикувајќи се на сопствени извори. Како што пишува правосудство.мк п редмет на истрагата која што најверојатно ќе ја води Специјалното јавно обвинителство е поврзана со ...

Орце Камчев под истрага на СЈО?

Телма - 12.01.2018

Специјалното обвинителство отворило предмет за продажба на земјиштето спроти Рамстор, а го истражува и бизнисменот Орце Камчев. Според извори на Телма од државното обвинителство кај нив пристигнало барање од СЈО да им ги предадат предметите поврзани ...

Правосудство: СЈО води истрага за Орце Камчев

Стандард - 12.01.2018

Специјалното јавно обвинителство отворило истрага која се однесува на продажбата на земјиштето спроти „Рамстор“, во центарот на Скопје, а како осомничен се води сопственикот на „Орка холдинг“, Јордан Камчев, пренесе Правосудство.мк , повикувајќи се ...

СЈО води истрага против Орце Камчев

Канал 77 - 12.01.2018

Предмет на истрагата која што најверојатно ќе ја води Специјалното јавно обвинителство е поврзана со земјиштето спроти „Рамстор“. Специјалното јавно обвинитекство, според сознанијата до коишто дојде „ПРАВОСУДСТВО.МК“, отворило истрага која се ...

Орце Камчев под истрага на СЈО?

Локално - 12.01.2018

Специјалното обвинителство отворило предмет за продажба на земјиштето спроти Рамстор, а го истражува и бизнисменот Орце Камчев. Според извори на Телма од државното обвинителство кај нив пристигнало барање од СЈО да им ги предадат предметите поврзани ...

Сјо води истрага за Oрце Kамчев

Либертас - 12.01.2018

Специјалното јавно обвинитекство, според сознанијата до коишто дојде „ПРАВОСУДСТВО.МК“, отворило истрага која се однесува на продажбата на земјиштето спроти „Рамстор“, во центарот на Скопје, а како осомничен се води сопственикот на „Орка холдинг“, ...

СЈО води истрага за Орце Камчев

10без10 - 12.01.2018

Специјалното јавно обвинителство отворило истрага која се однесува на продажбата на земјиштето спроти „Рамстор“, во центарот на Скопје, а како осомничен се води сопственикот на „Орка холдинг“, Јордан Камчев, пренесе Правосудство.мк , повикувајќи се ...