TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Девет работи што треба да ги знаете за новиот бренд POCO

USB - 14.09.2018

Подбрендот на кинеската компанија Xiaomi кон крајот на август го претстави првиот смартфон од новата Pocophone серија – Pocophone F1, а новиот модел веќе може да се купи и во Македонија. Новиот предводник на Xiaomi, Pocophone F1 во Graphite Black ...

Xiaomi Pocophone F1 може да се купи во Македонија по намалена цена

Фактор - 14.09.2018

Кинеската компанија Xiaomi кон крајот на август го претстави првиот смартфон од новата Pocophone серија – Pocophone F1, а новиот модел веќе може да се купи и во Македонија. Новиот предводник на Xiaomi, Pocophone F1 во Graphite Black варијанта (6 GB ...

Xiaomi Pocophone F1 може да се купи во Македонија по намалена цена

USB - 13.09.2018

Кинеската компанија Xiaomi кон крајот на август го претстави првиот смартфон од новата Pocophone серија – Pocophone F1, а новиот модел веќе може да се купи и во Македонија. Новиот предводник на Xiaomi, Pocophone F1 во Graphite Black варијанта (6 GB ...

Девет работи што треба да ги знаете за новиот бренд POCO

Макфакс - 14.09.2018

Подбрендот на кинеската компанија Xiaomi кон крајот на август го претстави првиот смартфон од новата Pocophone серија – Pocophone F1, а новиот модел веќе може да се купи и во Македонија. Новиот предводник на Xiaomi, Pocophone F1 во Graphite Black ...

Xiaomi Pocophone F1 може да се купи во Македонија по намалена цена

Макфакс - 13.09.2018

Кинеската компанија Xiaomi кон крајот на август го претстави првиот смартфон од новата Pocophone серија – Pocophone F1, а новиот модел веќе може да се купи и во Македонија. Новиот предводник на Xiaomi, Pocophone F1 во Graphite Black варијанта (6 GB ...