TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода утре неколку улици во општина Карпош

Нова ТВ - 14.09.2021

Вода ќе нема од 8 до 13 часот на неколку улици во Тафталиџе. Без вода утре ќе останат неколку улици во општина Карпош поради уличен дефект од Ф-150 мм и дефект на шибер Ф-80мм на улица „Дрезденска“ 38 и „Анкарска“ во населба Тафталиџе.

Неколку улици во Карпош утре ќе останат без вода

Курир - 14.09.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, ги известува граѓаните дека на ден 15.09.2021 година, среда, дел од општина Карпош ќе остане без вода.

Неколку скопски улици утре без вода

Слободен Печат - 14.09.2021

Прекин во водоснабдување утре од 9 часот ќе имаат корисниците од скопските улици „Њу Делхиска”, „Дрезденска”, „Анкарска”, „Атинска”, „Алжирска”, „Бахар Моис”, „Римска”, „Наум Евро”, „Панче Пешев”, „Генерал Михајло Апостолски”, „Борка Талевски”.

Повеќе скопски улици утре без вода

Вечер Прес - 14.09.2021

Прекин во водоснабдување утре од 9 часот ќе имаат корисниците од улиците: „Њу Делхиска“, „Дрезденска“, „Анкарска“, „Атинска“, „Алжирска“, „Бахар Моис“, „Римска“, „Наум Евро“, „Панче Пешев“, „Генерал Михајло Апостолски“ и „Борка Талевски“.

Неколку скопски улици утре без вода

Канал5 - 14.09.2021

Прекин во водоснабдување утре од 9 часот ќе имаат корисниците од скопските улици „Њу Делхиска", „Дрезденска", „Анкарска", „Атинска", „Алжирска", „Бахар Моис", „Римска", „Наум Евро", „Панче Пешев", „Генерал Михајло Апостолски", „Борка Талевски“.

Без вода утре дел од Тафталиџе

24Инфо - 14.09.2021

Прекин во водоснабдување утре од 9 часот ќе имаат корисниците од скопските улици „Њу Делхиска”, „Дрезденска”, „Анкарска”, „Атинска”, „Алжирска”, „Бахар Моис”, „Римска”, „Наум Евро”, „Панче Пешев”, „Генерал Михајло Апостолски”, „Борка Талевски”.

Неколку улици во Карпош утре без вода

МКД - 14.09.2021

Без вода утре ќе останат неколку улици во општина Карпош поради уличен дефект од Ф-150 мм и дефект на шибер Ф-80мм на улица „Дрезденска" 38 и „Анкарска" во населба Тафталиџе. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град ...

Без вода утре неколку улици во општина Карпош

Опсервер - 14.09.2021

Без вода утре ќе останат неколку улици во општина Карпош поради уличен дефект од Ф-150 мм и дефект на шибер Ф-80мм на улица „Дрезденска“ 38 и „Анкарска“ во населба Тафталиџе. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град ...

Жителите на дури 11 улици во Карпош утре пет часа без вода

Скопско Ехо - 14.09.2021

Без вода утре ќе останат неколку улици во општина Карпош поради уличен дефект од Ф-150 мм и дефект на шибер Ф-80мм на улица „Дрезденска“ 38 и „Анкарска“ во населба Тафталиџе. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град ...

Жителите на дури 11 улици во Карпош утре пет часа без вода

Скопје24 - 14.09.2021

Без вода утре ќе останат неколку улици во општина Карпош поради уличен дефект од Ф-150 мм и дефект на шибер Ф-80мм на улица „Дрезденска“ 38 и „Анкарска“ во населба Тафталиџе. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град ...

Утре дел од Карпош ќе нема вода

Скопје1 - 14.09.2021

Без вода утре ќе останат неколку улици во општина Карпош поради уличен дефект од Ф-150 мм и дефект на шибер Ф-80мм на улица „Дрезденска“ 38 и „Анкарска“ во населба Тафталиџе. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град ...

Утре без вода повеќе делови од Карпош

MTM - 14.09.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, ги известува граѓаните дека утре, 15.09.2021 година, поради уличен дефект од Ф-150 мм и дефект на шибер Ф-80мм на ул.

Без вода утре неколку улици во општина Карпош

MakPress - 14.09.2021

Без вода утре ќе останат неколку улици во општина Карпош поради уличен дефект од Ф-150 мм и дефект на шибер Ф-80мм на улица „Дрезденска“ 38 и „Анкарска“ во населба Тафталиџе. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град ...

Овие улици во Карпош утре ќе останат без вода

Lider - 14.09.2021

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 до 13 часот. Без вода утре ќе останат неколку улици во општина Карпош поради уличен дефект од Ф-150 мм и дефект на шибер Ф-80мм на улица „Дрезденска“ 38 и „Анкарска“ во населба Тафталиџе.