TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Османи: Подготвен сум да реферирам пред пратениците

Република - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи: Подготвен сум да реферирам пред пратениците за сите актуелности во надворешната политика

365 - 11.06.2021

Нема потреба од протести, вели шефот на македонската дипломатија – Бујар Османи, испраќајќи порака дека е подготвен (и отсекогаш бил) да реферира во парламентот пред пратениците и пред опозицијата да ги претстави состојбите во надворешната политика.

Османи: Нема потреба од протести, подготвен сум да ги претставам состојбите пред опозицијата, и да реферирам пред ...

ТВ21 - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот Фејсбук профил упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи: Подготвен сум да реферирам пред пратениците

iPortal - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи: Нема потреба од протести, подготвен сум да реферирам пред пратениците

Слободен Печат - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи преку својот Фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи: Подготвен сум да реферирам пред пратениците

Бизнис Вести - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи до ВМРО-ДПМНЕ: Нема потреба од протести, подготвен сум да реферирам за надворешната политика

360 степени - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи: Нема потреба од протести

Канал5 - 11.06.2021

Нема потреба од протести, јас отсекогаш сум бил подготвен и да ги претставам состојбите пред опозицијата, и да реферирам во парламентот пред пратениците, напиша на ФБ министерот за надворешни работи , Бујар Османи .

Османи: Нема потреба од протести, подготвен сум да реферирам пред пратениците

Press24 - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи: Подготвен сум да реферирам пред пратениците

Опсервер - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи: Подготвен сум да реферирам пред пратениците

Курир - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи: Нема потреба од протести, отсекогаш сум бил подготвен да реферирам пред пратениците

Сител - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи до ВМРО-ДПМНЕ: Нема потреба од протести, ќе ги претставам состојбите од разговорите со Бугарија

Локално - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи попладнево се огласи на социјалните мрежи откако ВМРО-ДПМНЕ побара од него во Собранието да објасни за што се разговара со Бугарија. „ Нема потреба од протести, јас отсекогаш сум бил подготвен и да ги ...

Бујар Османи: Подготвен сум да реферирам пред пратениците

Нетпрес - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи: Подготвен сум да реферирам пред пратениците

Либертас - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи - Нема потреба од протести, спремен сум да реферирам пред пратениците

Р.С.Европа - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот Фејсбук профил порача дека е спремен да реферира пред пратениците. Тој упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот ...

Османи: Нема потреба од протести, подготвен сум да реферирам пред пратениците

Lider - 11.06.2021

Jас отсекогаш сум бил подготвен и да ги претставам состојбите пред опозицијата, и да реферирам во Парламентот пред пратениците, напиша Османи. Министерот за надворешни работи Бујар Османи преку својот фејсбук профил вечерва упати јавна порака до ...

Османи: Нема потреба од протести, подготвен сум да реферирам пред пратениците

Нова ТВ - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи преку својот фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.

Османи: Нема потреба од протести, подготвен сум да реферирам пред пратениците

24Инфо - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи преку својот Фејсбук профил вечерва упати јавна порака до претседателот на собраниската Комисија за надворешна политика заеднички да го утврдат првиот слободен термин на кој ќе реферира пред пратениците.