TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лондонскиот новогодишен огномет откажан вторпат по ред

ТВ21 - 14.10.2021

Познатиот лондонски новогодишен огномет е откажан вторпат по ред, а причината е „небезбедноста предизвикана од коронавирусот“, како што јави Би-Би-Си. Англија неколкупати беше под строг карантин, но и покрај укинувањето на сите ограничувања, ...

Традиционалниот лондонски новогодишен огномет е повторно откажан поради пандемијата

Точка - 13.10.2021

Лондонскиот познат новогодишен огномет е откажан по вторпат, а причината е "несигурноста предизвикана со коронавирусот", пренесува Би Би Си. Англија беше под строг локдаун минатата година, но и покрај укинувањето на сите рестрикции, лондонскиот ...

Лондон и оваа година без огномет

Слободен Печат - 13.10.2021

Познатиот и безмалку спектакуларен новогодишен огномет е откажан втора година поради „неизвесноста предизвикана од пандемијата со ковид – 19“ Во Велика Британија минатата година животот беше под силни рестрикции и локдаун, а иако оваа година ...

Лондонскиот новогодишен огномет откажан вторпат по ред

Курир - 13.10.2021

Познатиот лондонски новогодишен огномет е откажан вторпат по ред, а причината е „небезбедноста предизвикана од коронавирусот“, како што јави Би-Би-Си. Англија неколкупати беше под строг карантин, но и покрај укинувањето на сите ограничувања, ...

Новогодишниот огномет во Лондон втора година по ред е откажан поради Ковид 19

ММС - 13.10.2021

Познатиот лондонски новогодишен огномет e откажан втора година по ред поради „неизвесноста предизвикана од пандемијата ковид-19“. Англија беше под строго заклучување минатата година, но иако беа укинати сите ограничувања, градоначалникот на Лондон ...

Лондонскиот новогодишен огномет откажан вторпат по ред

24Инфо - 13.10.2021

Познатиот лондонски новогодишен огномет е откажан вторпат по ред, а причината е „небезбедноста предизвикана од коронавирусот”, како што јави Би-Би-Си. Англија неколкупати беше под строг карантин, но и покрај укинувањето на сите ограничувања, ...

Лондонскиот новогодишен огномет откажан вторпат по ред

Опсервер - 13.10.2021

– Познатиот лондонски новогодишен огномет е откажан вторпат по ред, а причината е „небезбедноста предизвикана од коронавирусот“, како што јави Би-Би-Си. Англија неколкупати беше под строг карантин, но и покрај укинувањето на сите ограничувања, ...

Во Лондон ќе нема новогодишен огномент и оваа година

Република - 13.10.2021

Познатиот лондонски новогодишен огномет е откажан вторпат по ред, а причината е „небезбедноста предизвикана од коронавирусот”, како што јави Би-Би-Си. Англија неколкупати беше под строг карантин, но и покрај укинувањето на сите ограничувања, ...

Лондонскиот новогодишен огномет откажан вторпат по ред

Press24 - 13.10.2021

Познатиот лондонски новогодишен огномет е откажан вторпат по ред, а причината е „небезбедноста предизвикана од коронавирусот“, како што јави Би-Би-Си. Англија неколкупати беше под строг карантин, но и покрај укинувањето на сите ограничувања, ...

Лондонскиот новогодишен огномет откажан вторпат по ред

Вечер Прес - 13.10.2021

Познатиот лондонски новогодишен огномет е откажан вторпат по ред, а причината е „небезбедноста предизвикана од коронавирусот“, како што јави Би-Би-Си. Англија неколкупати беше под строг карантин, но и покрај укинувањето на сите ограничувања, ...

Лондонскиот новогодишен огномет откажан вторпат по ред

MakPress - 13.10.2021

Познатиот лондонски новогодишен огномет е откажан вторпат по ред, а причината е „небезбедноста предизвикана од коронавирусот“, како што јави Би-Би-Си. Англија неколкупати беше под строг карантин, но и покрај укинувањето на сите ограничувања, ...