TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најголемите хитови на ПМГ со Мирко Попов и Виолета Качакова, вечерва во Станица 26

Екран - 08.12.2023

Вечерва во клубот Станица 26, со почеток во 23:45 часот Мирко Попов и Виолета Качакова ќе ве потсетат на најголемите хитови на ПМГ. ПМГ//PMG се пионери на македонската електронска сцена. Визионери, основачи, организатори, диџеи, танчери.

Најголемите хитови на ПМГ вечерва во Станица 26

Република - 08.12.2023

Вечерва во клубот Станица 26, со почеток во 23:45 часот Мирко Попов и Виолета Качакова ќе ве потсетат на најголемите хитови на ПМГ. ПМГ//PMG се пионери на македонската електронска сцена. Визионери, основачи, организатори, диџеи, танчери.