TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Леброн Џејмс Џуниор го надмина својот татко

Локално - 11.06.2021

Во 2002 година, на 17-годишна возраст, Леброн Џејмс стана првиот кошаркар на средно училиште на насловната страница на престижниот Sports Illustrated. Неговиот син Леброн Џејмс Џуниор – или Брони – веќе го надмина.

Леброн Џејмс Џуниор го надмина својот славен татко (ВИДЕО)

Канал5 - 11.06.2021

Во 2002 година, на 17-годишна возраст, Леброн Џејмс стана првиот кошаркар од средно училиште на насловната страница на престижниот Sports Illustrated. Неговиот син Леброн Џуниор или Брони веќе го надмина.