TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО – ДПМНЕ: 160.000 работници овој месец останаа без работа, а функционерите на власта си тераат пи-ар за време на ...

Канал5 - 08.04.2020

Додека функцикнерите на СДСМ си тераат ПР, 160.000 работници овој месец останаа без работа, реагираат од ВМРО – ДПМНЕ на видеосесијата на владата помеѓу Дамјан Манчевски, Крешник Бектеши и Славјанка Петровска.

ВМРО-ДПМНЕ: Функционерите на власта си тераат пи-ар за време на полициски час

Слободен Печат - 08.04.2020

Додека функцикнерите на СДСМ си тераат ПР, 160.000 работници овој месец останаа без работа. Додека Бектеши собира политички поени, 15 илјади работници само од секторот туризам и угостителство се отпуштени, наведуваат во соопштение од опозициската ...

ВМРО-ДПМНЕ: 160.000 работници останаа без работа, а функционерите си тераат пи-ар за време на полициски час

+инфо - 08.04.2020

Додека функцикнерите на СДСМ си тераат пи-ар, 160.000 работници овој месец останаа без работа. Додека Бектеши собира политички поени, 15 илјади работници само од секторот туризам и угостителство се отпуштени, реагира ВМРО-ДПМНЕ на информативната ...

ВМРО-ДПМНЕ: Додека функционерите на СДСМ си тераат ПР, 160.000 работници останаа без работа

Курир - 08.04.2020

Додека функционерите на СДСМ си тераат ПР, 160.000 работници овој месец останаа без работа, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ. -Додека Бектеши собира политички поени, 15 илјади работници само од секторот туризам и угостителство се отпуштени.

ВМРО-ДПМНЕ: Додека функционерите на СДСМ си тераат ПР, 160.000 работници останаа без работа

Нетпрес - 08.04.2020

Додека функционерите на СДСМ си тераат ПР, 160.000 работници овој месец останаа без работа, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ. „Додека Бектеши собира политички поени, 15 илјади работници само од секторот туризам и угостителство се отпуштени.

ВМРО-ДПМНЕ: Додека 160.000 граѓани останаа без работа, власта си тера пи-ар

MakPress - 09.04.2020

Додека функцикнерите на СДСМ си тераат ПР, 160.000 работници овој месец останаа без работа. Додека Бектеши собира политички поени, 15 илјади работници само од секторот туризам и угостителство се отпуштени.