TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје започнува со градежна офанзива и реконструкција на улици во должина од 10 километри во првите 100 дена ...

ТВ21 - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска. Станува збор за сообраќајници кои долги години не биле реконструирани, а ...

Град Скопје започнува со градежна офанзива и реконструкција на улици во должина од 10 километри во првите 100 дена ...

4NEWS - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска. Станува збор за сообраќајници кои долги години не биле реконструирани, а ...

Град Скопје започнува со градежна офанзива

Скопје1 - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска. Станува збор за сообраќајници кои долги години не биле реконструирани, а ...

Град Скопје започнува со градежна офанзива и реконструкција на улици во должина од 10 километри во првите 100 дена ...

Курир - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска. Станува збор за сообраќајници кои долги години не биле реконструирани, а ...

Град Скопје најави градежна офанзива и реконструкција на улици

Локално - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска, соопштија од Градот.

В понеделник ќе почне реконструкција на повеќе улици во главниот град

МКД - 15.01.2022

Град Скопје најави дека в понеделник ќе почне со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри, кои, како што се наведува во соопштението од Градот, долги години не биле реконструирани.

Град Скопје започнува со градежна офанзива и реконструкција на улици во должина од 10 километри во првите 100 дена ...

MTM - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска, информираат од градот.

Град Скопје со градежна офанзива - Еве кои улици ќе бидат реконструирани!

Скопје инфо - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска. Станува збор за сообраќајници кои долги години не биле реконструирани, а ...

Град Скопје започнува со градежна офанзива и реконструкција на улици во должина од 10 километри во првите 100 дена ...

Бизнис Вести - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска. Станува збор за сообраќајници кои долги години не биле реконструирани, а ...

Град Скопје започнува со градежна офанзива и реконструкција на улици во должина од 10 километри

Канал5 - 15.01.2022

Град Скопје започнува со градежна офанзива и реконструкција на улици во должина од 10 километри во првите 100 дена мандат. Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од ...

Град Скопје почнува со реконструкција на улици во должина од 10 километри во првите 100 дена мандат

Република - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска. Станува збор за сообраќајници кои долги години не биле реконструирани, а ...

Град Скопје започнува со градежна офанзива и реконструкција на улици во должина од 10 километри во првите 100 дена ...

Нетпрес - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска. Станува збор за сообраќајници кои долги години не биле реконструирани, а ...

Во Скопје ќе се реконструираат 10 километри улици

Независен - 15.01.2022

Град Скопје најави целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска. Станува збор за сообраќајници кои долги години не биле реконструирани, а граѓаните секојдневно ...

Град Скопје почнува со реконструкција на улици во должина од 10 километри во првите 100 дена мандат

Сител - 15.01.2022

Град Скопје годината ја почнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска, информираат од Град Скопје.

Град Скопје најавува грдежна офанзива – реконструкција на улици во должина од 10 километри

Макфакс - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри, во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска, информираат градските власти.

Од наредната недела стартува реконструкција на над десетина улици во главниот град

MakPress - 15.01.2022

Град Скопје годината ја почнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска, информираат од Град Скопје.

Град Скопје најавува грдежна офанзива – реконструкција на улици во должина од 10 километри

24Инфо - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри, во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска, информираат градските власти.

Град Скопје најавува грдежна офанзива – реконструкција на улици во должина од 10 километри

Точка - 15.01.2022

Град Скопје годината ја започнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри, во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска, информираат градските власти.

Град Скопје почнува со реконструкција на улици во должина од 10 километри во првите 100 дена мандат

Вечер Прес - 15.01.2022

Град Скопје годината ја почнува со целосна реконструкција на улици во должина од 10 километри уште во првите 100 дена од новиот мандатот на градоначалничката Данела Арсовска, информираат од Град Скопје.