TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Корона-забави” во неколку атински населби и покрај карантинот и полицискиот час

Слободен Печат - 18.04.2021

Плоштадите и парковите во неколку атински населби синоќа беа полни со друштва млади лица, кои неорганизирано и спонтано се собраа и покрај карантинот, рестрикциите и полицискиот час, а мнозинството беа без маски и не одржуваа дистанца, јави ...

„Корона-забави“ во неколку атински населби и покрај карантинот и полицискиот час

Опсервер - 18.04.2021

– Плоштадите и парковите во неколку атински населби синоќа беа полни со друштва млади лица, кои неорганизирано и спонтано се собраа и покрај карантинот, рестрикциите и полицискиот час, а мнозинството беа без маски и не одржуваа дистанца, јави ...

Со пијалок за носење Грците се групираат во паркови

+инфо - 18.04.2021

Кафулињата во Грција се затворени веќе пет ипол месеци, а земјата е во карантин од 7 ноември 2020 година со воведен полициски час од 21 часот. Плоштадите и парковите во неколку атински населби синоќа беа полни со друштва млади лица, кои ...

„Корона-забави“ во неколку атински населби и покрај карантинот и полицискиот час

Кајгана - 18.04.2021

Плоштадите и парковите во неколку атински населби синоќа беа полни со друштва млади лица, кои неорганизирано и спонтано се собраа и покрај карантинот, рестрикциите и полицискиот час, а мнозинството беа без маски и не одржуваа дистанца, јави ...

„Корона-забави“ во неколку атински населби и покрај карантинот и полицискиот час

Либертас - 18.04.2021

– Плоштадите и парковите во неколку атински населби синоќа беа полни со друштва млади лица, кои неорганизирано и спонтано се собраа и покрај карантинот, рестрикциите и полицискиот час, а мнозинството беа без маски и не одржуваа дистанца, јави ...

„Корона-забави” во неколку атински населби и покрај карантинот и полицискиот час

24Инфо - 18.04.2021

Плоштадите и парковите во неколку атински населби синоќа беа полни со друштва млади лица, кои неорганизирано и спонтано се собраа и покрај карантинот, рестрикциите и полицискиот час, а мнозинството беа без маски и не одржуваа дистанца, јави ...

„Корона-забави“ во неколку атински населби и покрај карантинот

Независен - 18.04.2021

Плоштадите и парковите во неколку атински населби синоќа беа полни со друштва млади лица, кои неорганизирано и спонтано се собраа и покрај карантинот, рестрикциите и полицискиот час, а мнозинството беа без маски и не одржуваа дистанца, јави ...

„Корона-забави“ во неколку атински населби и покрај карантинот и полицискиот час

Сител - 18.04.2021

Плоштадите и парковите во неколку атински населби синоќа беа полни со друштва млади лица, кои неорганизирано и спонтано се собраа и покрај карантинот, рестрикциите и полицискиот час, а мнозинството беа без маски и не одржуваа дистанца, јави ...

„Корона-забави“ во неколку атински населби и покрај карантинот и полицискиот час

Frontline - 18.04.2021

Плоштадите и парковите во неколку атински населби синоќа беа полни со друштва млади лица, кои неорганизирано и спонтано се собраа и покрај карантинот, рестрикциите и полицискиот час, а мнозинството беа без маски и не одржуваа дистанца, јави ...

„Корона-забави“ во неколку атински населби и покрај карантинот и полицискиот час

MakPress - 18.04.2021

Плоштадите и парковите во неколку атински населби синоќа беа полни со друштва млади лица, кои неорганизирано и спонтано се собраа и покрај карантинот, рестрикциите и полицискиот час, а мнозинството беа без маски и не одржуваа дистанца, јави ...

„Корона-забави“ во неколку атински населби и покрај карантинот и полицискиот час

Вечер Прес - 18.04.2021

Плоштадите и парковите во неколку атински населби синоќа беа полни со друштва млади лица, кои неорганизирано и спонтано се собраа и покрај карантинот, рестрикциите и полицискиот час, а мнозинството беа без маски и не одржуваа дистанца, јави ...