TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трибина на ЛК СДММ Битола: Младите се и ќе бидат мост на евроатлантските перспективи

А1 On - 24.03.2019

Локалниот клуб на СДММ од Битола, денеска организираше граѓанска трибина насловена како „Младите – мост на европските перспективи“ на која младите дебатираа на повеќе актуелни теми, младинските политики, евроинтегративниот процес и перспективите што ...

Трибина на ЛК СДММ Битола: Младите се и ќе бидат мост на евроатлантските перспективи

Скопје1 - 24.03.2019

Локалниот клуб на СДММ од Битола, денеска организираше граѓанска трибина насловена ако „Младите – мост на европските перспективи“ на која младите дебатираа на повеќе актуелни теми, младинските политики, евроинтегративниот процес и перспективите што ...

Трибина на ЛК СДММ Битола: Младите се и ќе бидат мост на евроатлантските перспективи

iPortal - 24.03.2019

Локалниот клуб на СДММ од Битола, денеска организираше граѓанска трибина насловена како „Младите – мост на европските перспективи“ на која младите дебатираа на повеќе актуелни теми, младинските политики, евроинтегративниот процес и перспективите што ...

Трибина на ЛК СДММ Битола: Младите се и ќе бидат мост на евроатлантските перспективи

MakPress - 25.03.2019

Локалниот клуб на СДММ од Битола, денеска организираше граѓанска трибина насловена како „Младите – мост на европските перспективи“ на која младите дебатираа на повеќе актуелни теми, младинските политики, евроинтегративниот процес и перспективите што ...