TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иновација во која се вложени повеќе од 8 милијарди долари – IQOS

Црнобело - 17.06.2021

Филип Морис Интернешнл (ФМИ) прави трансформација во тутунската индустрија со цел да создаде иднина без чад и да ги замени цигарите со производи без чад во корист на возрасните пушачи кои инаку би продолжиле да пушат.

Иновација во која се вложени повеќе од 8 милијарди долари– IQOS

Екран - 17.06.2021

Филип Морис Интернешнл (ФМИ) прави трансформација во тутунската индустрија со цел да создаде иднина без чад и да ги замени цигарите со производи без чад во корист на возрасните пушачи кои инаку би продолжиле да пушат.

Иновација во која се вложени повеќе од 8 милијарди долари – IQOS

Фактор - 17.06.2021

Филип Морис Интернешнл (ФМИ) прави трансформација во тутунската индустрија со цел да создаде иднина без чад и да ги замени цигарите со производи без чад во корист на возрасните пушачи кои инаку би продолжиле да пушат.

Иновација во која се вложени повеќе од 8 милијарди долари – IQOS

Stylist - 17.06.2021

Филип Морис Интернешнл (ФМИ) прави трансформација во тутунската индустрија со цел да создаде иднина без чад и да ги замени цигарите со производи без чад во корист на возрасните пушачи кои инаку би продолжиле да пушат.

Иновација во која се вложени повеќе од 8 милијарди долари– IQOS

Пари - 17.06.2021

Иновација во која се вложени повеќе од 8 милијарди долари– IQOS Филип Морис Интернешнл (ФМИ) прави трансформација во тутунската индустрија со цел да создаде иднина без чад и да ги замени цигарите со производи без чад во корист на возрасните пушачи ...

Иновативниот уред IQOS отсега достапен и во Гостивар

Опсервер - 16.06.2021

Во Гостивар, во самиот центар на градот во продажниот објект Тобако Б&Б е отворена првата IQOS зона, единственото место во овој град каде е достапен иновативниот уред што го загрева а не го гори тутунот.