TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Богдановиќ: Центар наплати казна од „Лимак“, а не може да ги троши парите додека НБРМ не ги распредели

+инфо - 21.11.2020

Општина Центар врши наплата на казна по основ на договор за отуѓување на градежно земјиште кон правното лице „Лимак“ Доо Скопје, бидејќи задоцнило со испочитување на договорните обврски од договорот за отуѓување на градежно земјиште во предвидениот ...

Општина Центар не може да ги троши парите од казната која ја плаќа Лимак, се додека Народната банка не ги распредели ...

24Инфо - 21.11.2020

„И благодарам на Антоанета Трајковска што ги потсети граѓаните, но и нејзините сопартијци од ВМРО – ДПМНЕ, дека јас како градоначалник на Општина Центар, заедно со администрацијата и советниците, успеавме на правен начин да ги вратиме парите на ...

Трајковска: Богдановиќ месечно од „Лимак“ добива околу 80.000 евра, никој не знае каде овие пари одат

Курир - 20.11.2020

Турската градежна компанија „Лимак“ месечно поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен Булевар и исплаќа на Општина Центар неверојатни 80.000 евра.

Богдановиќ месечно од „Лимак“ добива околу 80.000 евра, никој не знае каде овие пари одат

24Инфо - 20.11.2020

Турската градежна компанија „Лимак“ месечно поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен Булевар и исплаќа на Општина Центар неверојатни 80.000 евра.

(ВИДЕО) Трајковска: Богдановиќ месечно од „Лимак“ добива околу 80.000 евра, никој не знае каде овие пари одат

А1 On - 20.11.2020

„Турската градежна компанија „Лимак“ месечно поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен Булевар и исплаќа на Општина Центар неверојатни 80.000 евра.

(Видео) Трајковска: Богдановиќ месечно од „Лимак“ добива речиси 80.000 евра, никој не знае каде одат овие пари

Макфакс - 20.11.2020

Турската градежна компанија „Лимак“ месечно поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен Булевар и исплаќа на Општина Центар неверојатни 80.000 евра, изјави Антоанета Трајковска од ВМРО-ДПМНЕ.

(Видео) Трајковска: Богдановиќ месечно од „Лимак“ добива околу 80.000 евра, никој не знае каде овие пари одат

Опсервер - 20.11.2020

Турската градежна компанија „Лимак“ месечно поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен Булевар и исплаќа на Општина Центар неверојатни 80.000 евра, изјави Антоанета Трајковска од ВМРО-ДПМНЕ.

Трајковска: Богдановиќ месечно од „Лимак“ добива околу 80.000 евра, никој не знае каде одат овие пари

Вечер - 20.11.2020

Турската градежна компанија „Лимак“ месечно поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен Булевар и исплаќа на Општина Центар неверојатни 80.000 евра.

Трајковска: Богдановиќ месечно од „Лимак“ добива околу 80.000 евра, никој не знае каде овие пари одат

Скопје1 - 20.11.2020

Турската градежна компанија „Лимак“ месечно поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен Булевар и исплаќа на Општина Центар неверојатни 80.000 евра, изјави Антоанета Трајковска од ВМРО-ДПМНЕ.

Трајковска: Општина Центар месечно од „Лимак" добива околу 80.000 евра

Канал5 - 20.11.2020

​Турската градежна компанија „Лимак" месечно поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен Булевар и исплаќа на Општина Центар неверојатни 80.000 евра.

За што се трошат 80.000 евра што Богдановиќ месечно ги добива од „Лимак“?

Нетпрес - 20.11.2020

Турската градежна компанија „Лимак“ месечно поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен Булевар и исплаќа на Општина Центар неверојатни 80.000 евра.

Трајковска: Богдановиќ месечно од „Лимак“ добива околу 80.000 евра, никој не знае каде овие пари одат

MakPress - 20.11.2020

Турската градежна компанија „Лимак“ месечно поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен Булевар и исплаќа на Општина Центар неверојатни 80.000 евра.

Трајковска: Општина Центар месечно од „Лимак“ добива околу 80.000 евра

Либертас - 20.11.2020

Турската градежна компанија „Лимак“ месечно поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен Булевар и исплаќа на Општина Центар неверојатни 80.000 евра.

Демант на градоначалникот Богдановиќ на изјавата на Антоанета Трајковска од ВМРО – ДПМНЕ

Канал5 - 21.11.2020

Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ со демант на обвинувањата на Антоанета Трајковска од ВМРО – ДПМНЕ. „И благодарам на Антоанета Трајковска што ги потсети граѓаните, но и нејзините сопартијци од ВМРО – ДПМНЕ, дека јас како ...

Богдановиќ ги правда парите од казната за „Лимак“

Независен - 21.11.2020

По обвинувањата од страна на ВМРО-ДПМНЕ дека Општина Центар, месечно добива 80.000 евра од „Лимак“ заради пробиени рокови за изградба на подземна сообраќајница, а никој не знае кае се тие пари, градоначалникот Саша Богдановиќ појаснува дека конечно ...

Богдановиќ и заблагодари на ВМРО-ДПМНЕ што потсетила колку пари вратил на граѓаните

Независен - 21.11.2020

„И благодарам на Антоанета Трајковска што ги потсети граѓаните, но и нејзините сопартијци од ВМРО – ДПМНЕ, дека јас како градоначалник на Општина Центар, заедно со администрацијата и советниците, успеавме на правен начин да ги вратиме парите на ...

Богдановиќ демантира: Центар наплати казна од „Лимак“, парите не може да ги троши додека НБРМ не ги распредели

А1 On - 21.11.2020

Општина Центар врши наплата на казна по основ на договор за отуѓување на градежно земјиште кон правното лице „Лимак“ Доо Скопје, бидејќи задоцнило со испочитување на договорните обврски од договорот за отуѓување на градежно земјиште во предвидениот ...

Општина Центар: Наплативме казна од „Лимак“, а не можеме да ги трошиме парите додека НБРМ не ги распредели

Скопје1 - 21.11.2020

Општина Центар врши наплата на казна по основ на договор за отуѓување на градежно земјиште кон правното лице „Лимак“ Доо Скопје, бидејќи задоцнило со испочитување на договорните обврски од договорот за отуѓување на градежно земјиште во предвидениот ...

Градоначалникот на Центар ги правда парите од казната за „Лимак“

Република - 21.11.2020

По обвинувањата од страна на ВМРО-ДПМНЕ дека Општина Центар, месечно добива 80.000 евра од „Лимак“ заради пробиени рокови за изградба на подземна сообраќајница, а никој не знае кае се тие пари, градоначалникот Саша Богдановиќ појаснува дека конечно ...

Богдановиќ демантира: Центар наплати казна од „Лимак“, парите не може да ги троши додека НБРМ не ги распредели

Либертас - 21.11.2020

„И благодарам на Антоанета Трајковска што ги потсети граѓаните, но и нејзините сопартијци од ВМРО – ДПМНЕ, дека јас како градоначалник на Општина Центар, заедно со администрацијата и советниците, успеавме на правен начин да ги вратиме парите на ...

Богдановиќ: Општина Центар не може да ги троши парите од казната која ја плаќа Лимак, се додека Народната банка не ги ...

Локално - 21.11.2020

„И благодарам на Антоанета Трајковска што ги потсети граѓаните, но и нејзините сопартијци од ВМРО – ДПМНЕ, дека јас како градоначалник на Општина Центар, заедно со администрацијата и советниците, успеавме на правен начин да ги вратиме парите на ...

Трајковска: Богдановиќ месечно од „Лимак“ добива околу 80.000 евра, никој не знае каде одат овие пари

+инфо - 20.11.2020

Турската градежна компанија „Лимак“ месечно поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен Булевар и исплаќа на Општина Центар неверојатни 80.000 евра.

На што ги троши кога не работи: Богдановиќ месечно од „Лимак“ добива околу 80.000 евра

Република - 20.11.2020

Советночката во општина Центар Антоанета Трајковска се сомнева дека парите што ги добива општината од турската градежна компанија „Лимак“ поради доцнење со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на Јужен булевар се слеваат во ...