TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Русија предлага заеднички безбедносен механизам за Заливот

А1 On - 15.01.2020

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров денеска изјави дека Москва ги повикува заливските земји да го разгледаат заедничкиот безбедносен механизам за регионот и истакна дека е време светот да ги отфрли унилатералните мерки, како што се ...

Русија предлага заеднички безбедносен механизам, а Западот санкции

Н.Македонија - 15.01.2020

Москва ги повикува заливските земји да го разгледаат заедничкиот безбедносен механизам за Персискиот Залив, истакнувајќи дека е време светот да ги отфрли унилатералните мерки, како што се санкциите, според рускиот министер за надворешни работи ...

Русија предлага заеднички безбедносен механизам за Заливот

Опсервер - 15.01.2020

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров денеска изјави дека Москва ги повикува заливските земји да го разгледаат заедничкиот безбедносен механизам за регионот и истакна дека е време светот да ги отфрли унилатералните мерки, како што се ...

Русија предлага заеднички безбедносен механизам за Заливот

24Инфо - 15.01.2020

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров денеска изјави дека Москва ги повикува заливските земји да го разгледаат заедничкиот безбедносен механизам за регионот и истакна дека е време светот да ги отфрли унилатералните мерки, како што се ...

Русија предлага заеднички безбедносен механизам за Заливот

Република - 15.01.2020

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров денеска изјави дека Москва ги повикува заливските земји да го разгледаат заедничкиот безбедносен механизам за регионот и истакна дека е време светот да ги отфрли унилатералните мерки, како што се ...

Русија предлага заеднички безбедносен механизам за Заливот

Алсат-М - 15.01.2020

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров денеска изјави дека Москва ги повикува заливските земји да го разгледаат заедничкиот безбедносен механизам за регионот и истакна дека е време светот да ги отфрли унилатералните мерки, како што се ...

Русија предлага заеднички безбедносен механизам за Заливот

MakPress - 15.01.2020

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров денеска изјави дека Москва ги повикува заливските земји да го разгледаат заедничкиот безбедносен механизам за регионот и истакна дека е време светот да ги отфрли унилатералните мерки, како што се ...