TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стефан Миленковиќ: Со Охрид ме врзуваат прекрасни спомени

Локално - 22.07.2019

Многу ми е драго што сум повторно тука. Со Охрид ме врзуваат спомени уште од детството, тоа е нешто повеќе од самите мои концерти, од самиот фестивал, тоа е практично дел од мојот живот и моето семејство.

Миленковиќ и Милошевиќ ќе почнат со Бетовен, а ќе завршат со Чајковски на утрешниот концерт на „Охридско лето“

Република - 22.07.2019

Големиот вируоз на виолина со светско реноме, Стефан Миленковиќ од Србија утревечер ќе одржи концерт во рамките на фестивалот „Охридско лето“ заедно со неговиот колега, пијанистот Владимир Милошевиќ во црквата „Света Софија“ со почеток во 21 часот.

Стефан Миленковиќ: Со Охрид ме врзуваат прекрасни спомени

Опсервер - 22.07.2019

Многу ми е драго што сум повторно тука. Со Охрид ме врзуваат спомени уште од детството, тоа е нешто повеќе од самите мои концерти, од самиот фестивал, тоа е практично дел од мојот живот и моето семејство.

Стефан Миленковиќ утревечер во Охрид: Ќе изведеме многу важни дела

Факултети - 22.07.2019

Големиот виртуоз на виолина со светско реноме, Стефан Миленковиќ, заедно со својот колега, пијанистот Владимир Милошевиќ, утревечер во 21 часот во црквата „Света Софија“ ќе одржи концерт во рамките на „Охридско лето“.

Стефан Миленковиќ: Со Охрид ме врзуваат прекрасни спомени

А1 On - 22.07.2019

Многу ми е драго што сум повторно тука. Со Охрид ме врзуваат спомени уште од детството, тоа е нешто повеќе од самите мои концерти, од самиот фестивал, тоа е практично дел од мојот живот и моето семејство.

Стефан Миленковиќ најави атрактивен концерт на “Охридско лето“: Ќе има од сè по малку, летно но квалитетно!

Вечер - 22.07.2019

Големиот виртуоз на виолина со светско реноме, Стефан Миленковиќ од Србија вечерва (23 јули) во црквата „Света Софија“ со почеток во 21 часот, ќе одржи концерт во рамките на фестивалот „Охридско лето“ заедно со неговиот колега, реномираниот пијанист ...

Стефан Миленковиќ: Со Охрид ме врзуваат прекрасни спомени

Независен - 22.07.2019

-Многу ми е драго што сум повторно тука. Со Охрид ме врзуваат спомени уште од детството, тоа е нешто повеќе од самите мои концерти, од самиот фестивал, тоа е практично дел од мојот живот и моето семејство.

Миленковиќ: Ќе понудиме атрактивна и квалитетна програма за публиката на „Охридско лето“

Скопје1 - 22.07.2019

Големиот вируоз на виолина со светско реноме, Стефан Миленковиќ од Србија утревечер ќе одржи концерт во рамките на фестивалот „Охридско лето“ заедно со неговиот колега, пијанистот Владимир Милошевиќ.

Стефан Миленковиќ: Со Охрид ме врзуваат убави спомени  од детството

Денешен - 22.07.2019

Многу ми е драго што сум повторно тука. Со Охрид ме врзуваат спомени уште од детството, тоа е нешто повеќе од самите мои концерти, од самиот фестивал, тоа е практично дел од мојот живот и моето семејство.

Миленикот на публиката Стефан Миленковиќ на „Охридско лето“: Ќе понудиме атрактивна и квалитетна програма

OhridNews - 23.07.2019

Големиот виртуоз на виолина со светско реноме, Стефан Миленковиќ од Србија вечерва ќе одржи концерт во рамките на фестивалот „Охридско лето“ заедно со неговиот колега, пијанистот Владимир Милошевиќ.

Стефан Миленковиќ: Со Охрид ме врзуваат прекрасни спомени

MakPress - 22.07.2019

Многу ми е драго што сум повторно тука. Со Охрид ме врзуваат спомени уште од детството, тоа е нешто повеќе од самите мои концерти, од самиот фестивал, тоа е практично дел од мојот живот и моето семејство.