TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Искрена исповед: “Најтешко ми е да кажам колку деца имам”

Точка - 16.05.2018

Една мајка на интернет го отворила своето срце, а за краток рок нејзината приказна станала вирална. Имено, таа објаснила навидум едноставна работа зад која се крие животна трагедија. Мајката објаснила зошто не сака да ја прашуваат колку деца има, ...

Искрена исповед: Најтешко ми е да кажам колку деца имам!

Вечер - 16.05.2018

Една мајка на интернет го отворила своето срце, а за краток рок нејзината приказна станала вирална. Имено, таа објаснила навидум едноставна работа зад која се крие животна трагедија. Мајката објаснила зошто не сака да ја прашуваат колку деца има, ...

Потресна исповед на една мајка: “Најтешко ми е да кажам колку деца имам”

Скопје24 - 16.05.2018

Една мајка на интернет го отворила своето срце, а за краток рок нејзината приказна станала вирална. Имено, таа објаснила навидум едноставна работа зад која се крие животна трагедија. Мајката објаснила зошто не сака да ја прашуваат колку деца има, ...

Потресна исповед на една мајка: “Најтешко ми е да кажам колку деца имам”

Орбис - 17.05.2018

Една мајка на интернет го отворила своето срце, а за краток рок нејзината приказна станала вирална. Имено, таа објаснила навидум едноставна работа зад која се крие животна трагедија. Мајката објаснила зошто не сака да ја прашуваат колку деца има, ...