TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре авионско прскање против комарци во општините Велес и Чашка

Курир - 12.07.2019

Со контрола од стручно лице од Центарот за јавно здравје, утре во раните утрински часови од 5 до 6:30 часот во Велес и околината ќе се изврши трето авионско третирање против комарци. Како што информираат од Општина Велес, третирано ќе биде ...

Општина Куманово ќе одвои 400.000 денари без ДДВ за авионско прскање против комарци

Локално - 11.07.2019

По трите извршени ларвицидни дезинсекции против комарци, денеска општина Куманово ќе склучи договор со компанија изведувач за авионско прскање против комарци, соопштија од одделението за јавни набавки.

Утре авионско прскање против комарци во општините Велес и Чашка

Вечер - 12.07.2019

Со контрола од стручно лице од Центарот за јавно здравје, утре во раните утрински часови од 5 до 6:30 часот во Велес и околината ќе се изврши трето авионско третирање против комарци. Како што информираат од Општина Велес, третирано ќе биде ...

Општина Куманово ќе одвои 400.000 денари без ДДВ за авионско прскање против комарци

Канал5 - 11.07.2019

По трите извршени ларвицидни дезинсекции против комарци, денеска општина Куманово ќе склучи договор со компанија изведувач за авионско прскање против комарци, соопштија од одделението за јавни набавки.

Утре авионско прскање против комарци во општините Велес и Чашка

Сител - 12.07.2019

Со контрола од стручно лице од Центарот за јавно здравје, утре во раните утрински часови од 5 до 6:30 часот во Велес и околината ќе се изврши трето авионско третирање против комарци. Како што информираат од Општина Велес, третирано ќе биде ...

Општина Куманово ќе одвои 400.000 денари за авионско прскање против комарци

Кумановски м. - 11.07.2019

По трите извршени ларвицидни дезинсекции против комарци, денеска општина Куманово ќе склучи договор со компанија изведувач за авионско прскање против комарци, соопштија од одделението за јавни набавки.

Утре авионско прскање против комарци во општините Велес и Чашка

Канал5 - 12.07.2019

Со контрола од стручно лице од Центарот за јавно здравје, утре во раните утрински часови од 5 до 6:30 часот во Велес и околината ќе се изврши трето авионско третирање против комарци. Како што информираат од Општина Велес, третирано ќе биде ...

Утре авионско прскање против комарци во општините Велес и Чашка

Опсервер - 12.07.2019

Со контрола од стручно лице од Центарот за јавно здравје, утре во раните утрински часови од 5 до 6:30 часот во Велес и околината ќе се изврши трето авионско третирање против комарци. Како што информираат од Општина Велес, третирано ќе биде ...